10 знака, че си използван

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 


1. Обажданията
й
се състоят в “Здравей, имам нужда от помощ” или “Здравей, трябваш ми спешно”. Никога не звучат като нещо от сорта “Здравей, исках само да те чуя и да ти кажа, че те обичам”.

 

 

 2. Още на първата среща дискретно те подпитва за състоянието на банковата ти сметка, големината на жилището ти, марката на колата ти. Ако разбере, че нямаш дори едно от изброените неща, чаровното й чувство за хумор, доброто й настроение и закачливият й поглед видимо помръкват. А очите й започват да шарят из заведението в търсене на по-платежоспособен кандидат.

3. На втората среща предлага да се нанесе у вас, тъй като наемът й е много висок или й е писнало да живее с родители/съквартиранти или някаква подобна причина. След което казва, че е съвсем естествено ти да продължиш да плащаш водата, тока и останалите сметки – жилището е твое все пак, нали така?

 

4. Никога не изявява желание да си делите сметката, тя да почерпи или да ти сготви вкъщи. Настоява да ходите на скъпарски места, защото там е по-яко. Смята, че е в реда на нещата да се грижиш за нея и за прищевките й. Също така смята, че обикновените кръчми и бирарии са под нейното ниво. Обича места, където предлагат любимите й неща – черен хайвер, сьомга и дванадесетгодишно уиски.
 

5. Иска да ходите заедно по магазините за дрехи. Тя – да избира, ти – да плащаш.
 

6. Праща ти сметките от козметичните салони – все пак се прави на хубава за теб, нали?


използват ли ви
 

7. Харесала си е самолетна екскурзия до Бразилия и драматично обявява, че не иска нищо друго за рождения си ден.
 

8. Кани на вечеря от твое име всичките си приятели и резервира маса в ресторанта на някой петзвезден хотел. После те уведомява.
 

9. Когато й намекнеш, че не си Рокфелер и че малко прекалява, тя се разплаква и казва, че не я обичаш.
 

10. Като малка е мечтаела да се омъжи за принц, да живее в дворец и да прекарва дните си в забавления. Сега мечтае за същото.

 

вратовръзка.бг

 

 

 

 ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

10 знака, че си използван - 3.0 out of 5 based on 2 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: