Как се къпят политиците?

( Votes )
Оценка на читателите: / 4
Слаба статияОтлична статия 
Политикът е човек.Та като такъв му се полага да се къпе.Наложително е просто, защото проветряването в Парламента не е от най-добрите. Може и да се съмнявате, но той отговаря на всички условия за човек – прилича на човек откъдето и да го погледнеш. Ааа, за човечност хич и не сме говорили, само за външни прилики. 

Ако всеки един от нас изтипоса негова снимка под душа в Интернет веднага ще бъдат обсъдени цветовите комбинации на плочките в помещението, влиянието на гравитацията върху телесните му части, разлелия се грим, пропуските в обезкосмяването и тем подобни. Но когато един политик пусне подобна снимка в нета всички скачат като опарени.


Ето на - Уругвайската министърка на вътрешните работи Дейзи Турне скандализира политическите си опоненти, като качи във Facebook своя снимка, на която е под душа, предадоха агенциите. Да си призная дори не знам къде на картата е Уругвай, но вече знам за къпаната им министърка. Да й е честита банята на жената! Пуснала снимката в сайт, където фотосът е можел да бъде видян само от одобрените от нея приятели. Скандалното според мен е, че одобрен приятел е прецакал Дейзи Турне. Снимката даже не е била гола. Виждало се е лицето и ръцете на вътрешната министърка и как тече по нея вода. Ако я беше завалял дъжд докато си ходи по улицата пак ли щяха да я мъмрят?


Но нека си се оправят с морала в Уругвай /видях къде е на картата – много е далеко/, а ние да се върнем на навиците за къпане на нашите политици.

В контекста на темата се замислих кой политик искам да видя под душа? Пояснявам - да видя на снимка. Определено нямам фаворит. Сергей Станишев и Бойко Борисов може да изглеждат добре със стичащи се струйки вода по тях. От дамите, без желание да ги обидя, май няма такава дето да е подходяща за подобна фото сесия.

Как се къпе политик? Съблича се с много оглеждане да не го щракне някой папарак, пуска водата и седи под нея. Къпане като къпане – шампоани, сапуни, лосиони както се полага. Феноменалното при политиците е какво изпада от тях при този приятен процес. Първо изтичат в канала политическите пристрастия. После партийната боя. Следва пласт кир – всеки я има, да не издребняваме. При по-силно жулене изпадат по някоя кирлива риза. След това се свличат обидите, страховете, подозренията. И от банята излиза един чист, светъл, съвсем обикновен човечец. Е да, ама за кратко.

Може би трябва да направим задължително къпането в Народното събрание. Стига само те са ни казвали кое е задължително. Позаседават, позаседават и хоп в банята. Не, не идеята, която ДПС ще даде за голяма турска баня с теляци и на смесен принцип не е подходяща. Говоря за нормална баня с душ. Така всяко заседание ще започват чисти, поне външно.

Силва КоенПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Как се къпят политиците? - 4.3 out of 5 based on 4 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: