Мъжът - мечта на всяка жена

( Votes )
Оценка на читателите: / 4
Слаба статияОтлична статия 
Идеалния мъж, хубав мъж, готин мъж
Колко от вас са си задавали въпроса - Какъв трябва да е мъжът - мечта? Точно онзи, който още не сте срещнали, но за който цял живот мечтаете да срещнете?

Живеем ли ние жените с мечтата за мъжа мечта. Всяка жена иска нещо различно и съкровенно, но може би искаме някой, който да ни обича, да ни разбира, да се грижи за нас, да ни помага. Но достатъчно ли е всичко това? В същото време искаме да е забавен, да ни пали вечер и да е нежен, когато имаме нужда. Да се грижи за децата ни, да е отговорен, да е амбициозен и да се грижи за финансовото състояние. В същото време да не отдава твърде много време на работата си и да не е стиснат. Мъжът мечта трябва и да е красив, сексапилен, но не прекалено. Изискан, но не превзет. Кавалер и едновременно с това мъжкар. Трябва да ни защитава, когато имаме нужда от закрила, но и да не е твърде ревнив. Мъжът мечта е толерантен и не превзема нашето собствено пространство, но никога не се случва да нехае за нас. Не забравя поводите ни, винаги е подготвен да ни направи щастливи и редовно се сеща да ни изненада. Той знае златната среда, защото не се случва да ни омръзне вниманието му. Споровете с мъжа мечта никога не завършват със скандал, а с нежна целувка и разбиране. Мъжът мечта усеща от какво имаме нужда и не се налага да намекваме до безкрай...

 

 

 


Идеалния мъж, хубав мъж, ръсел кроу
Изобщо мъжът мечта е мъж от мечтите!

Може би някои от вас познават такъв мъж мечта. Срещали са го и са били с него. Той е бил съвършен! Когато сме влюбени, обектът на нашите чувства се превръща в мъж мечта. С времето обаче, когато пламъците на страстта затихнат, мъжът мечта се превръща в обикновен мъж, който просто си обичаме или към който чувствата се изпаряват.

Има много жени, които се лутат в търсене на този, който според тях е съвършен. Този, който отговаря на всичките им изисквания и който ги кара да се чувстват непрестанно влюбени. Те живеят с представата, че трябва да намерят идеалния мъж, но не осъзнават, че те самите далеч не са идеални. Или както се казваше в един филм – не чакай идеалния мъж, защото, когато го срещнеш, той може да търси идеалната жена. 

Идеалния мъж, хубав мъж

Перфекционизмът и прекалената гордост може да са печеливши във всяка друга област, но не и в любовта. Това не означава, че трябва да сме с когото и да било, а да се отпуснем и да не сме прекалено критични. Дребните недостатъци и неосъществените житейски цели правят живота ни още по-интересен и ни мотивират да вървим напред и да се стремим към по-добро. Например, ако мъжът до вас е леко пълен и не е заможен, не означава, че един ден няма да има перфектна фигура и няма да е постигнал завидно професионално развитие. Важно е да има желание за това.

Мъжът мечта е илюзия. Също, както и жената мечта. Съвършените неща не съществуват, колкото и да ни се иска понякога да сме такива, както и хората около нас. Опитите да сме идеални са изтощителни, а целта е неосъществима. Може само да се залъгваме, че ние сме жена мечта, а човекът до нас мъж мечта.

Идеалният мъж за нас е този, който обичаме истински и е доказал, че заслужава да му отдадем живота си. Този, който мечтаем някой ден да бъде баща на децата ни. Този, който въпреки своите и нашите недостатъците, ни обича по свой начин.

 Идеалния мъж, хубав мъж, мъж готви

Модел на идеалния мъж няма. Има модел на това как идеалният мъж ни кара да се чувстваме - удовлетворени и щастливи от това, че сме с него. Идеалният мъж за нас има недостатъци и прави грешки, които може да му простим и които не ни нараняват безпределно. Същите тези недостатъци и грешки обаче може да са недопустими за друга жена. За нея мъжът мечта може да е нашият най-омразен типаж. 


И все пак има ли мъж мечта? Да, има! Мъж, който ни накара да се чувстваме жена мечта. Останалото са просто мечти!


интимно.розали.ком


 

 
ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Мъжът - мечта на всяка жена - 3.3 out of 5 based on 4 votes
Коментари (1)
http://www.supermag.bg
1 Четвъртък, 19 Април 2012г. 16:32ч.
доставка на млечни продукти
Винаги най-интересно ми е било това изискване "Мъжът мечта трябва и да е красив, сексапилен, но не прекалено." Да притежаваш нещо, което да е хубаво, но не прекалено, за да не бъде прекалено желан...

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: