Какъв трябва да е съпруга за пример

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
alt Някои общи характеристики, на които би трябвало да отговаря един съпруг, за да бъде удостоен с почетната титла "съпруг за пример".А какъв трябва да е един съпруг, за да бъде посочен за пример?

Важно е да се прави разлика между „съпруг за пример“ и „примерен съпруг“. Примерният съпруг е „мъж под чехъл“, който изпълнява всички команди на жена си като вярно кученце. Загубва позициите си на силната фигура в семейството и авторитета си пред децата. Абсолютен матриархат! Съпругът за пример много често не е никак примерен. Готов е да вдигне скандал на публично място, за да защити честта на семейството си. Твърдо отстоява позициите и принципите си. Мъжката му дума тежи в дома. Съпругът за пример е с успешна професия, която му носи стабилни доходи, добър любовник, който задоволява жена си, грижовен баща, опора в семейството, услужлив зет, кавалер и помощник на съпругата в домакинството. Целият този репертоар е трудно изпълним, почти невъзможен, но такива са правилата на семейната игра.     

 

 


Съпругът за пример трябва да помага в домакинството
Нямам предвид това съпругът да готви, чисти и пере, докато жена му си лакира ноктите или се излежава във ваната. Този тип съпруг не е за пример, а за съжаление. Съпругът за пример обикновено не изпълнява домакински задължения, но не е чак толкова "вързан в ръцете", че да не може да го направи при нужда. Жената боледува, жената пътува, жената има спешна работа, съпругът трябва да е на разположение да поеме част от задълженията й към семейството.

Съпругът за пример трябва да е кавалер
Колкото и да е трудно да се проявяваш като кавалер сред феминистки, достойният мъж е точно такъв. Прави кавалерски жестове, а дали ще се приемат естествено от отсрещната страна зависи от нея. Съпругът за пример е кавалер не само към жена си, но и към останалите жени. Ако тя е добра съпруга, няма да тълкува погрешно поведението му и да проявява излишна ревност. От него се изисква да спазва тънката ограничителна линия между кавалерски жестове и откровено флиртуване.


съпруг за пример

Съпругът за пример е с успешна професия, която му носи стабилни доходи Мъжът не се чувства мъж, когато няма пари в джоба и професия, в която да постига успехи. Самочувствието му е под нулата, изнервен е и потиснат. С такъв мъж трудно се общува, още по-трудно се създава семейство, а най-трудно изпълнява ролята на съпруг. Съпругът за пример е точно обратното. Той има професия, която му носи достатъчни доходи, за да издържа семейството си, вдъхновява го и поддържа егото му стабилно. В същото време, колкото и да е отдаден на работата си, успява (или поне се опитва) да отдели време и за семейството си.

Съпругът за пример е добър любовник, който задоволява жена си
Никак не е лесно да се стремиш към първото (да имаш успешна професия) и да се справяш с второто (да задоволяваш жена си). Напрегнатото ежедневие в тежки икономически условия сериозно изтощава мъжа и неминуемо се отразява на неговата сексуалност. Неслучайно смущенията или липсата на ерекция и преждевременната еякулация са все по-често срещани проблеми при съвременните мъже. Мъж, който страда от подобни оплаквания или по други причини не успява да задоволи жена си, не може да бъде добър съпруг. Съпругът за пример не просто изпълнява „съпружеските си задължения“, а доставя многократни огразми на жена си, при това редовно.
          
Съпругът за пример е грижовен баща
Ако един мъж има щастието да стане баща, трябва да изпълнява отговорно функциите си на такъв. Никой не отрича, че майката изнася повечето грижи около детето, но ролята на бащата в никакъв случай не бива да се подценява. Да не говорим, че съвременната жена все по-успешно се развива в кариерата и също няма достатъчно време за детето си. Липсите на мама и татко трябва да се компенсират навреме, защото оставят празнини в душата на детето. Съпругът за пример е добър баща, който осигурява на детето сигурност и защита. Помага за възпитанието и образованието му. Бащата и детето играят заедно, често имат общи интереси и любими неща за правене.

Съпругът за пример е опора в семейството
Колкото и силна да е една жена, тя се нуждае от стабилно мъжко рамо, на което да поплаче. Нуждае се от топла прегръдка, в която да се сгуши. Нуждае се от нежна милувка и целувка от обич. Животът е динамичен, с много високи препятствия и екстремни предизвикателства. В тежки моменти семейството се сплотява и преодолява всички изпитания. Съпругът за пример трябва да е достатъчно стабилен психически и физически, материално и морално, за да подкрепи семейството си и да изнесе основната тежест в решаването на проблемите.

Съпругът за пример е услужлив зет
Тъстът и тъщата са ключови фигури. Дори двете семейства да живеят на отдалечени места или да не поддържат много близки отношения, тъстът и тъщата винаги имат пряко или косвено влияние върху отношенията между съпрузите. Разбира се, по-активна е тъщата. Връзката майка и дъщеря е неразривна, както и да се е стекъл животът им. Съпругът за пример осъзнава колко са важни тъстът и тъщата (особено тъщата) за хармонията в собственото му семейство и се старае да е услужлив зет. Винаги е готов да окаже подкрепа при нужда или просто да отдели време за сладки приказки с родителите на жена си. Разбира се, съпругата би следвало да отвърне със същото отношение към свекъра и свекървата.интимно.розали.ком


 

 

ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Какъв трябва да е съпруга за пример - 1.0 out of 5 based on 1 vote

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: