Как да спечелиш сърцето му

Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 
altПри любовта, както и при консумацията на бисквити, трябва да знаете мярката. Не трябва да се заблуждавате — независимо колко упорито се опитвате да спечелите някого, някои неориентирани момчета никога няма да се влюбят във вас.
И така докъде и колко може да си позволи едно момиче, за да спечели момчето, за което е готово дори да умре?

Първо правило:
Ако имате колебания, ако се чувствате неловко и дори глупаво за това, което вършите - просто спрете.

 

 


Второ правило:
Не се мъчете да изневерявате на себе си, без да сте сигурни, че ще се харесате на приятеля си. Но ако се одобрявате с дълга коса и къса пола, ако уханието на парфюма ви кара да се чувствате изискана и красива, защо за бога да не го правите?

Да бъдем по-конкретни:

 • Трябва ли да го заговорите?
  Да,иначе как ще узнае той, че сте живо същество?
   
 • Трябва ли да го поканите да излезете заедно?
  Да, „Много ми е приятно, когато някое момиче ми поиска телефонния номер - казва Додо, 18-годишен. - Кеф ми е да знам, че тя се интересува от мен, а и ме освобождава от напрежението да направя първата стъпка."
  Ето и един приятелски съвет: ако искате да го видите отново, оставете той да поеме инициативата следващия път.
   
 • Трябва ли да се правите на безпомощна?
  Понякога.
  Разбира се, и ние се стъписваме, когато видим как някое момиче не може да си нареже само месото, щом има някой кавалер около нея. От друга страна, няма нищо лошо в това да повикате на помощ оня страхотен компютърен бог, когато програмното ви устройство е на път да блокира. Не че толкова сте безпомощна, колкото че искате да му дадете шанс той да докаже готовността си да в и помогне.
   
 • Трябва ли да променяте външния си вид и стила си?
  Понякога.
  ,,Аз наистина обичам да нося къси поли — казва Лилка, 17-годишна. -Отначало носех миниполичка просто защото знаех, че приятелят ми ги харесва, но това, което действително се нрави на момчетата, е, че краката ми изглеждат великолепно, дори когато останалата част от фигурата ми не хваща око."
  Подобни минимални приспособления във вашия гардероб са похвални, но само ако промените ви доставят удоволствие.
  Не се издокарвате само заради някой друг, ако това ви отнема собственото удоволствие да изглеждате добре.
   
 • Трябва ли да споделяте неговите интереси?
  Понякога.
  „Имах съквартирантка, която беше истинска робиня на онова момче Иван. Той беше от руски произход, затова и тя започна да учи руски — разказва Катя, 18 годишна. -Оказа се, че това ни най-малко не му направи впечатление той самият не говореше руски."
  И така, живейте си живота, моля ви.
  Но не ни разбирайте погрешно.
  Не трябва да се отказвате от някоя област просто защото тя се смята за приоритет на момчетата. Да вземем спорта например. „Нищо не представлявах за приятеля си, който обичаше волейбол - казва Тина, 16-годишна. -Затова започнах да гледам волейболни мачове и наистина вече ги „чаткам". Той харесваше и хокея - но аз реших да тегля чертата."
   
 • Трябва ли да претендирате за нещо, което не сте?
  Не.
  Ако наистина трябва да положите толкова голямо усърдие, за да го привлечете, има опасност в крайна сметка да започнете да го мразите за това, че ви е накарал да се промените. При това, ако не сте една истинска Мерил Стрийп, може накрая да ви разобличат като една голяма фантазьорка.
   
 • Трябва ли да отхвърлите среща, когато ви се обади приятел?
  Не.
  Да зарежете приятел е изключително груба постъпка. Нещо повече, ако това се разчуе и стигне до него, той ще си помисли, че вие сте отчаяна.
   
 • Трябва ли да си играете на недостъпна?
  Понякога.
  Наистина не е лоша идея - стига да не се забъркате в някаква психоманипулативна главоблъсканица. В края на краищата, ако бягате твърде надалеч, той никога няма да ви хване.
  Защо не си изясните сама кой ви е по-интересен — младежът, който ви следва навсякъде по петите, или онзи, който като че ли ви харесва, 'но ви държи в неведение и очакване?
   
 • Трябва ли да спите с него?
  Не.
  Ако сте убедена, че едно момче, което не го е еня за вас, неочаквано и отчаяно ще се влюби във вас, когато започнете да страните от него, можем да ви предложим да спретнете някое великолепно купонче с е приятели.
интимно.розали.ком

 


ArtIvet.com
ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

 


Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: