За слабите и за пухкавите жени - една красива реалност

( Votes )
Оценка на читателите: / 29
Слаба статияОтлична статия 
 Преди известно време на входа на фитнес имало снимка на много слаба и красива жена. Текста гласял:"Това лято русалка ли ще бъдете или кит?"

модел с наднормени килограми
Една жена ( с неизвестно тегло) отговорила по следния начин:
"Мили хора, китовете са винаги заобиколени от приятели -  делфини, моржове и любопитни хора. Те са сексуално активни и отглеждат децата си с невероятна нежност и любов.
Те се забавляват и играят и ядат много скариди. Плуват по цял ден и пътуват до фантастични места като Патагония, Северните морета и кораловите рифове на Полинезия. Те пеят страхотно и понякога има и дискове с техните песни.Те са впечатляващи и много обичани животни, които всички защитават и пазят.


Русалките не съществуват.
Но ако съществуваха, щяха постоянно да ходят при психолога с проблем "раздвоение на личността: жена или риба?"
Нямаше да имат сексуален живот и да носят деца. Да  - щяха да са много красиви, но тъжни и самотни. И щяха да миришат на риба.
Без съмнение - предпочитам да съм кит. Във времена, когато медиите ни казват, че само слабото е красиво, аз предпочитам да ям сладолед с децата си, да вечерям с мъжа си и да си пийвам с приятели. Жените напълняваме по различни причини, но понякога това е от много мъдрост и знание, което главите ни не могат да поберат и се разпростира из тялото. 


мъжете предпочитат пухкавите жени

Ние не сме дебели - ние сме добре гледани и всеки път в който видя заоблените си форми в огледалото си казвам "Чувствам се добре, защото тренирам редовно, не защото съм слаба!" 

Най-важното е човек да се чувства добре в кожата си и да се грижи за тялото си.

Сексапълът е въпрос на излъчване
ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

За слабите и за пухкавите жени - една красива реалност - 5.0 out of 5 based on 29 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: