Той не си признава

( Votes )
Оценка на читателите: / 7
Слаба статияОтлична статия 
той не си прзнаваМъжете винаги правят грешки, не че жените са безгрешни, но силния пол дори не признава грешките, които допуска.Жените искат мъжете ни да са идеални. И колкото по-добре се държи един мъж с нас, толкова повече претенции имаме към него.

Създадохме кратък списък с грешките, които нашите любими никога не си признават. А ние винаги забелязваме.


Не те слуша, когато му говориш. Понякога ние жените разказваме разпалено колко сме ядосани за нещо и колко несправедлива е била еди коя си ситуация на работа. Той кима и си дава вид, че те слуша. Като го попиташ „Слушаш ли ме изобщо какво говоря?“, той отговаря: „Много ясно, каза...“ и ти декламира последните ти думи, които просто е запомнил. Това не означава, че знае за какво говориш. Просто приеми, че мъжете понякога мислят за по-глобални неща от нас и не всички женски клюки ги вълнуват.

Зяпа други жени. Ти много добре видя как той се впери в деколтето на засуканата сервитьорка и как дискретно хвърли поглед на дупето на мацето пред вас. Повечето пъти си премълчаваш, но ако не си в настроение, в теб напира бясна ревност и бързо му се скарваш. Той те гледа с недоумение и казва: „Какво ти става? Просто случайно погледът ми попадна там! Да не гледам нищо ли искаш?“ Той никога няма да си признае, че си е казал колко е привлекателна някоя жена, защото знае как ще реагираш. Ти също.

Забравил е годишнината ви.

Ако това се случи и не ти спомене нищо до средата на деня и ти му се развикаш гневно как може да е такъв, той вечерта ще се върне с огромен букет и скъп подарък и ще каже нещо от сорта: „Нали не си си помислила, че бих забравил нашия ден? Исках да е изненада.“  

Коментарите пред приятелите. Мъжете коментират почти колкото нас. Някои даже повече. Ако го хванеш, че е разказвал подробности пред момчетата за вашите интимни преживявания, ти ще се вбесиш, а той ще отрича до дупка. Сети се обаче, че ти също разказваш пред приятелките си и също като него послъгваш, че не го правиш. Май сте квит.

Не ти помага в домакинството. Ако някой ден решиш да му се скараш, че никога не ти помага в къщната работа, той ще се сети поне за три пъти, в които е дигнал масата, измил е чиниите и е пуснал прахосмукачка. И го е направил за теб! Уау, постижение! Почти всички мъже смятат, че домакинската работа е само за жени и затова всяка свършена „женска“ работа я възприемат като компромис.


той не си признава
Заспива пред телевизора. Той гледа мач или интересен филм. Още по средата обаче филмът и мачът започват да гледат него, тъй като той сънува втория си сън. Когато понечиш да спреш телевизора, той се надига и казва: „Недей, гледам! Как ще съм заспал?!“

Не го бива в „мъжката работа“.
Не всички мъже ги бива да поправят печката или да сглобят шкафа. Всички мъже обаче настояват, че могат. Защо? Ами защото са мъже и са убедени, че това им се отдава повече от на нас жените. Аз обаче се сещам за няколко примера, които категорично доказват, че понякога  жените са по-добри в майсторлъка, отколкото половинките им.

Убедена съм, че ще се сетите редица истории, в които нашите силни половинки не си признават грешките и недостатъците. Все пак те са силния пол. Място за слаби черти нямат. Поне в техните очи.


интимно.розали.ком


ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Той не си признава - 3.1 out of 5 based on 7 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: