5 ШАНТАВИ ИСТОРИИ ЗА ИМЕНАТА НА ИЗВЕСТНИ РОК ЗВЕЗДИ

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 

5.Вини Винсънт – Кис

Псевдонима  му бива измислен от Джийн Симънс, понеже истинската фамилия на Вини – Кусано звучала прекалено етническо и италианско. На Вини повече му се харесвало името Ник Фюри, но Джийн бил категоричен относно Винсънт.

 

Хубаво е че не е бил роден с някое НАЙСТИНА етническо име като Хайм Виц... Родното име на Джийн

4. Алис Купър – Алис Купър

Истинското му име е Винсънт Деймън Фурние. Групата му се казва Алис купър и за разлика от повечето случаи където групата взима името на вокалиста, тук вокалиста за прекръства на името на групата. А откъде е дошло името на групата? Навярно от някой среднощен сеанс с дъската за духове.


3. Комодорс

Историята тук е сравнително кратка. Вокалиста на групата решил че Мистиците не е добро име за групата. Отворил речника на производна страница, заковал си пръста точно на „комодорс“. Добре че не ни се падна „комодос“(гигантски гущери), смее се след години.


2. Дафт Пънк

Когато Тома Бангалтер и Ги-Манюел дьо Хомем-Кристо правят първата си съвместна изява британското списание „Мелъди Мейкър“ ги описва като купище глупав пънк(Daft Punk). И от този момент нататък те стават Дафт Пънк.

 

1.     Линърд Скинърд

Известните каубои се наричат така заради учителя си по визическо възпитание – Ленъд Скънер, понеже той МРАЗЕЛ момчета с дълги коси.


Борислав Дьо Сент Баев
ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

5 ШАНТАВИ ИСТОРИИ ЗА ИМЕНАТА НА ИЗВЕСТНИ РОК ЗВЕЗДИ - 2.0 out of 5 based on 2 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: