Как да не напълнеем по празниците

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
как да не напълнеем по празниците
Всеки се радва на празничните и почивните дни. Срещи с роднини, вкусни гозби и обилни трапези. Именно по празниците се случват чудеса и за няколко дни качваме по няколко килограма. А колко трудно се сваля всеки грам?
Ако сте сппортна личност, която лесно пази диета и не пропуска ден във фитнеса тази статия надали ще ви е от полза. В нея ще прочетат полезни съвети тези, от вас, които лесно напълняват и за които отслабването е трудна и мъчителна задача.

Ако желаете след поредицата почивни дни да запазите теглото си то можете да следвате тези прости 5 съвета:

1. Сложете лимит на количеството. Контролирайте порциите си или подбирайте какво точно да хапнете от масата. Ако всичко ви изглежда вкусно, то поне се опитайте да го разпределите на групи според разделното хранене и да си го хапнете с интервал между храненията. 
как да не напълнеем по празниците

2. Хапвайте повече салати. Започвайте всяко хранене с голяма порция салата - така ще намалите приема на калории, тъй като стомаха ви ще е запълнен с зеленчуци. Салатите също са вкусни все пак!
как да не напълнеем по празниците

3. Не пийте вода по време на хранене. Така ще влошите и забавите храносмилането си. Можете да си пийнете 30 минути преди и 30 минути след хранене, но не и по време на самото хранене. 
как да не напълнеем по празниците

4. Внимавайте с количеството твърд алкохол. Алкохола е силно калоричен и затова дръжте под око и неговия прием. 
как да не напълнеем по празниците

5. Осигурете си 15 минути на ден движение. Опитайте да поддържате метаболита си на високи обороти. Нужно ви е да се изпотите или да имате 15 минути на ден интензивно движение, за да не се забави вашия метаболит и да започне да трупа килца.  Зарежете колата, пропускайте асансьора, посбягайте с децата по време на разходката. 
как да не напълнеем по празницитеАко ли все пак килцата бавно вървят нагоре, то наблегнете на забавленията, танците, смеха и секса. Поне да се сещате с хубави емоции за тези дни докато възстановявате килограмите си във фитнеса.

Весели празници!

Силва Коен 

 


ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Как да не напълнеем по празниците - 3.0 out of 5 based on 2 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: