Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 18.12.2021

( Votes )
Овен
Днес ще очаквате от своя любим човек някакви определени действия, решителни постъпки или напротив, нерешително мълчание. И ако той не оправдае Вашите очаквания, ще бъдете толкова обидени и разочаровани, макар че той няма да има никаква вина за това.

Продължение...

 

Хороскоп за 17.12.2021

( Votes )
Овен
През този ден партньора или началника може да са в лошо настроение, поради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за споделяне на нови предложения, да се изявявате пред широка аудитория, или да се отчитате пред началника си. Не се препоръчва встъпване в брак, изясняване на отношенията с родителите , да сключвате официални съглашения (особено дългосрочни), както и да водите преговори с юристи, адвокати, купувачи и застрахователни агенти. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно коректно.

Продължение...

 

Хороскоп за 16.12.2021

( Votes )
Овен
Днес не трябва да подвеждате своя любим човек, дори и такова поведение да бъде неизбежно от Ваша страна. Постарайте се да изпълните всички негови изисквания и да отговорите на въпросите, заръките и молбите му. Тогава той ще почувства, че Вие наистина сте надежден човек, а на Вас само това Ви трябва.

Продължение...

 

Хороскоп за 15.12.2021

( Votes )
Овен
Днес ще бъдете като никога дружелюбни и обаятелни и толкова, че като магнит ще привличате различен род непознати хора. Възможно е между тях да се окаже и този, който толкова отдавна търсите в безликата тълпа и до този момент все не сте могли да откриете. Поогледайте се!

Продължение...

  

Хороскоп за 14.12.2021

( Votes )
Овен
Понякога е доста трудно да бъдат разпознати новите идеи, особено в дни като днешния, когато ще мислите за хубавите новини, чути от някого. Не трябва да се страхувате - лесно ще съумеете да поддържате гората, които обичате, и при това да впечатлите онези, на които се възхищавате. Обърнете внимание на положителното въздействие – това е знак, който Ви показва пътя към нов начин на мислене. Хората, които са около Вас прекрасно знаят, че сте способни на повече от това, което може да се види на пръв поглед. Така че им повярвайте, ако казват, че сте способни да поместите планина...

Продължение...

 

Хороскоп за 13.12.2021

( Votes )
Овен
При възможност ограничете кръга от хора, с които ще общувате днес. Ако е възможно, и общуването с любимииия човек снижете до минимум но така, че да не изпадне в недоумение или пък да си въобразява несъществуващи неща. Или, не дай Боже, да реши, че се е променило отношението Ви към него... После ще се наложи да се борите с последиците на бурното му въображение.

Продължение...

 

Хороскоп за 12.12.2021

( Votes )
Овен
Далеч не всички Ваши желания през това денонощие могат да се изпълнят. Свободата Ви ще бъде ограничена от правилата на поведение( например в обществените места) , а и от професионалните принципи и етикет. Възможно е да се натъкнете на съпротивата или осъждането на партньора, клиента, началника или на някой от родителите. Най-вече болезнено ще изживявате невъзможността, да следвате своите привички или неосъзнати импулси. В бизнеса позициите на конкурентите може да притежават много повече здравина и надеждност, отколкото Вашите.

Продължение...

  

Страница 124 от 459

<< Начало < Предишна121122123124125126127128129130Следваща > Край >>