Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за събота 9 септември 2023 (09.09.2023)

( Votes )

Овен

Много се срамувате за нещо пред Вашата половинка. Май и Вие не знаете точно за какво. Само че през целия ден няма да Ви напусне желанието, да искате прошка от нея. Ами тогава искайте! Току-виж се оказало, че наистина има за какво да Ви прощава... Но при всички случаи ще и бъде приятно да осъзнае, че Ви е скъпа.

Продължение...

 

Хороскоп за петък 8 септември 2023 (08.09.2023)

( Votes )
Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 

Овен

Днес на Вашия любим човек няма да му се иска да Ви обвинява в каквото и да било, даже и действително да бъдете виновни. Какво пък - възползвайте се от добротата на своята половинка и не повтаряйте собствените си грешки.

Продължение...

Хороскоп за петък 8 септември 2023 (08.09.2023) - 3.7 out of 5 based on 3 votes
 

Хороскоп за четвъртък 7 септември 2023 (07.09.2023)

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 

Овен

Днес не е най-подходящия ден , в който да играете на самотен рицар и красиво да се отдалечавате по посока на залеза. Вместо това, по-добре общувайте повече със своите колеги, наблюдавайте ставащото и бъдете готови за всеки случай, ако например възникнат непредвидени обстоятелства или проблеми. Трябва да се стремите към колективни действия, а да се изявите като герой, има и други дни.

Продължение...

Хороскоп за четвъртък 7 септември 2023 (07.09.2023) - 3.0 out of 5 based on 2 votes
 

Хороскоп за сряда 6 септември 2023 (06.09.2023)

( Votes )

Овен

Чувствате се като риба във вода, когато трябва да изразите с думи сложни мисли, а и всички наоколо рабират, какви забележителни идеи имате. Сред Вашите слушатели може да се окажат и колеги, и баби и дядовци, и любимия човек, и малката Ви сестричка със своя приятел –рокер, а и кой ли още не. Умеете да се изказвате за неща, които е трудно да бъдат облечени в разбираеми думи, и то по такъв начин , че всички да си помислят: „Как и аз не се сетих за това!”. Това е рядко дарование и Вие, с помощта на своя талант, ще успеете да постигнете огромни успехи.

Продължение...

  

Хороскоп за вторник 5 септември 2023 (05.09.2023)

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 

Овен

Много от трудностите през този ден ще са свързани с това, че жизнения тонус на Овните е понижен. Вместо бодро и въодушевено да се занимавате с работа, Вие ще прекарате деня в мрачни и неприятни размисли. Рабира се, това няма да помогне за подобряване на отношенията с колегите: след като предприемат няколко неуспешни опита да Ви ободрят, те просто ще се оттеглят. Но пък у близките си вероятно ще срешнете разбиране и ще намерите подкрепа. Не се страхувайте да разкажете за своите съмнения и проблеми. Ще имате шанс да получите добър съвет и своевременна помощ. В случай на обостряне на хронично заболяване, не отлагайте посещението при лекар.

Продължение...

Хороскоп за вторник 5 септември 2023 (05.09.2023) - 3.0 out of 5 based on 2 votes
 

Хороскоп за понеделник 4 септември 2023 (04.09.2023)

( Votes )

Овен

Опитвате се да се възползвате от своите чувства, вместо да се опитате да ги разберете? Това е вредно както за физическото, така и за душевното Ви здраве. Направете поне една малка крачка, с която да се опитате да се ориентирате в ставащото и сложете обратно бисквитките, които автоматично сте взели, за да си помогнете в справянето със стреса. Ако много Ви се иска, можете да си ги хапнете по-късно. А днес си помислете, какво е предизвикало това Ваше състояние. Дали наистина това е физически глад? Много е съмнително....

Продължение...

 

Хороскоп за неделя 3 септември 2023 (03.09.2023)

( Votes )

Овен

Мислите си, колко прекрасно би било, ако неочаквано е настъпило време за отдих? Какво пък, имате няколко варианта. Може да организирате неголямо прекъсване в работата, и ако някой от обкръжаващите Ви е настроен да се повесели с Вас, то това е отлична идея! Нима не сте заслужили малко допълнителна почивка? Но пък душевното здраве е не по-малко важно от физическото, и към него трябва да се отнасяте грижливо. Така че не само трябва да си организирате почивка, а и да намерите подходящите хора, с които ще Ви бъде приятно.

Продължение...

  

Страница 34 от 460

<< Начало < Предишна31323334353637383940Следваща > Край >>