10 мита за секса

( Votes )
Оценка на читателите: / 4
Слаба статияОтлична статия 

alt10 интересни мита за секса. Факти, които може би ще са интересни както на мъжете,така и на жените......

1. Глупавите са най-добри в леглото

Да, ама не! Чак толкова елементарно не е. Дали глупав или умен, умението в леглото не се определя от интелекта. Предразсъдъкът, че глупавите нямат задръжки в леглото не е верен. Секс маниаци има и сред интелигентните. Така че, по-добре умен партньор – поне освен секс ще можете и да размените и по някоя друга реплика.

2. След 5000-то свършване при мъжа идва краят

Така погледнато мъжете имат само 14 години възможност да се наслаждават на секса – т.е. до 28 годишнината си (ако след 14-тата си годишнина мъжът еякулира всеки ден по веднъж). Ако се въздържат и го правят през ден, ще са сексуално пълноценни до 42 години. Такава щеше да е тъжната истина, ако имаше нещо вярно в това твърдение. Но то е абсолютно погрешно. Концентрацията на сперматозоиди в спермата може да намалява, но семенната течност не изчезва. През живота на един мъж се отделя от 12 до 15 литра семенна течност.

3. Само жените имитират оргазъм

Не е вярно! Дори и свръх потентните мъже понякога не могат да достигнат така сладкия финал на сексуалния акт. Според едно проучване на списание Неон (Германия) 19% от мъжете между 20 и 35 години са симулирали оргазъм поне веднъж в живота си.

 
4. Сексът с овце – любимо занимание на Новозеландците

Ако напишете „sex with sheep“ в Гугъл, задължително ще попаднете на много статии от Нова Зеландия, Шотландия и Австрия. Това може да се обясни с простия факт, че в Нова Зеландия и Шотландия се отглеждат адски много овце. На един новозеландец се падат по 10 овци. Въпреки това, няма друга представителна статистика, която да доказва особената връзка между новозеландеца и овцата.

5. Жените държат на сексуалните игри преди акта

Свещи, листа от рози върху леглото, романтична музика… Да, не е зле, но понякога дори и жените искат просто секс! Обикновен, простичък секс – без вечно траещи галения, гушкания и цункания. Според проучване на един шотландски университет, жените смятат самия акт за много по-важен, отколкото сексуалните игри преди него. Затова, често може да чуете от жена следната реплика „Е, айде де!“.

6. Най-малко 3 пъти секс на седмица, иначе връзката е към своя край

След преместването в общ апартамент, след сватбата или най-късно след раждането на първото дете, всяка двойка започва да си казва „Сексуалният ни живот се скапва“. Прибирайки се постоянно преуморени след стресов ден в работата, неизбежно се стига до въприте „Моята връзка разпада ли се?“, „Не се ли намираме вече привлекателни един друг?“, „Изчезна ли тръпката?“. Без паника! Средно българите правят по 2 пъти секс на седмица. Освен това всяка връзка си има фази. Не оставяйте някакви си измислени „стандарти“ да ви вкарват в тежки размисли. Също така откога количеството е индикатор за качество?

7. Свършвам след 10 минути – УЖАС!

Много се говори за продължителността на сексуалния акт. Ако свършвате бързо, в никакъв случай не се притеснявайте. Според едно изследване на Durex европейците свършват след средно 17 минути секс. И това е доста дълго! Индийците например свършват след 13!

8. Всяка жена си има вибратор

„Сексът и града“ ни насади виждането, че всяка самоуважаваща се необвързана жена ТРЯБВА да притежава цяла камара от секс играчки. Според изследване на Durex само 20% от жените над 18 притежават вибратор. Така че, мъже не се притеснявайте! - Вибраторът далеч не е сериозна конкуренция!

9. Плешивите мъже са по-потентни

Дрън дрън. Мъжкият хормон тестостерон може и да е отговорен донякъде за плешивостта на мъжете, но със сигурност той не е единственият виновник за мъжката плешивост. Така че, забравете това.

10. Мъжете мислят всеки 7 минути за секс

Ако беше така, мъжете нямаше да могат да вървят в права линия повече от 10 метра, да работят, да шофират, да разговарят с родителите си или да пазаруват, тъй като главата им щеше да е заета с измислянето и фантазирането на най-горещи сексуални действия. Разбира се, че се сещат поне няколко пъти дневно за секс, но как си ги представяте, пъхайки мръсните си дрехи в пералнята или пишейки имейл до шефа да бленуват за горещ секс.

секс - лав - бг.комПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

10 мита за секса - 4.0 out of 5 based on 4 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: