Дразнещ тип мъже

( Votes )
Оценка на читателите: / 4
Слаба статияОтлична статия 
Дразнещ тип мъже

Жените често са критикувани от мъжете.Жените са били лигли, надути, неподдържани, в лоша форма, прекалено амбициозни или пък твърде апатични и скучни. А те идеални ли са?

 

Кои са най-дразнещите типажи мъже, за които не може да замълчим? Ще ви "представим" наколко „породи“ мъжкари, които лазят по нервите на почти всяка жена. Разбира се, идеални хора няма, но сред някои представители на противоположния пол има концентрация на дразнещи качества, които правят от обикновения недостатък цял раздел дразнещ мъж. Кои са мъжете, които най-често ни дразнят и знаем, че няма да издържим дълго с тях?






Момченцето на мама
Мама готви най-хубаво, мама пере най-добре, мама глади най-правилно. Ако има едно лесно, мама щеше и секс да прави най-добре. Обикновено мамините момченца живеят при мама и тате до късна възраст и обожават лесния си живот, когато заплатата е само за джобни, а задълженията у дома са работа на родителите му. Очаква от жена си да го третира като бог и като нещо не му харесва веднага тича при мама. Ако има спор между снахата и свекървата, винаги „мама“ ще има право.

Мързеливият
Мъжът ходи на работа. Всичко останало е задължение за жената. Ужасно му е досадно като му викаш, че чорапите са на пода, че не се сеща да изхвърли боклука, че дори крушката не може да смени. А седне ли на масата всичко трябва да му се слага и вдига. Вечно е уморен и няма енергия за нищо друго, освен за собствените си интереси. Звучи забавно, но мързеливецът ще изсмуче цялата ти енергия и добро настроение.

Свалячът-романтик

Начинът, по който сваля жените е нещо средно между стила на Яворов и Дебелянов, като обаче премахнем таланта им. Използва клишета, които сме чували многократно и ги прилага на всяка поредна. Не влага лично отношение, а се държи все едно играе театър. Дори да му вържеш и да си въобразиш, че се обичате, той веднага ще се запъти към следващата „жертва“. Не може да е с една и има непрестанна нужда да сменя жените си, за да се доказва колко е велик и желан. И го прави толкова отблъскващо глупаво, че най-честите му „жертви“ са ученички, които все още се учат на мъжките номера.


Дразнещ тип мъже

 

Компютърният маниак
Да, компютрите са едно от най-великите творения на 20ти век. Само че, трябва ли да премахнат комуникацията между хората? Ако попаднеш на такъв екземпляр, ти се струва, че вместо да те целуне, ще те кликне и не ти задава въпроси, а те браузва. Ако си пада и по детските компютърни игри и по цяла вечер играе, тогава дори да застанеш гола пред монитора, няма да му привлечеш вниманието. Обикновено компютърният маниак не изглежда никак добре и от дългото стоене пред компютъра е станал асоциален.

Многознайкото
Той знае всичко. И дори да не е всичко, винаги знае повече от една жена. Компетентен е по всички въпроси, винаги дава съвети и във всеки проблем е врял и кипял. Гледа с пренебрежение на себеподобните си, защото те застрашават титлата му „умният“. Търси „умна, красива, интелигентна жена“, която обаче трябва да се примири с идеята, че е второстепенна по важност. „Така е отредила природата.“ Обикновено този типаж мъже стоят ергени дълго време или ако си намерят половинка, тя е достатъчно глупава, за да се примири с ролята си и да не се сърди, когато той си избива комплексите на неин гръб.


Дразнещ тип мъже

Мрънкалото
Винаги нещо не му е наред. Напомня на жена в предменструален синдром. Моментът за нова работа винаги е неподходящ, никога не взема убедително решенията и за да направи нещо смело, трябва да му ударим едно рамо. Често се сърди и не спира да се оплаква от колегите, приятелите, семейството си. Обича да е в ролята на „прецакания“ и му е много по-лесно да се оплаква и ядосва, отколкото да се мобилизира и да действа. Ако някой не го уреди, едва ли някога ще работи нещо перспективно. Затова има нужда от силна жена, която да му дава наставления. Колко обаче биха го изтърпели?

Мускулестият
Той има тяло на Аполон и мозък на първокласник. Дори понякога масата  мускули ни идва в повече и се чудим защо този човек прекарва повече време във фитнеса, отколкото в правенето на секс, четенето на книга и работата взети заедно. Ясно е, че сме с две ръце за атлетичните и поддържани тела, но това не означава, че единственото, с които може да се гордее един мъж, е тялото. И да не забравяме онези любими снимки, на които позира със стегант бицепс и след това гордо показва, цитирайки обиколката на ръката си.


интимно.розали.ком













ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Дразнещ тип мъже - 2.0 out of 5 based on 4 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: