Флирт - научете се да флиртувате изкусно

( Votes )
Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 
Флирт правила

Флиртът е изкуство, чрез което всеки може да покаже интерес към обекта на желанието си-непринудено,с хумор под формата на закачки.

Преди стотици години, по времето на гейшите и куртизанките, тези красиви жени са изучавали как да флиртуват и съблазнят един мъж така, че само с поглед, той да изгуби равновесие.


Днес флиртът, под натиска на сексуалната революция, е претърпял известно изопачаване и се е изкривил начинът, по който се възприема.

Ако някога той е бил по-скоро умение, изкуство, красиво съблазняване на силния пол и подчертаване на силата на женственото излъчване, днес флиртът е по-скоро прелюдия към плътското. Станал е по-агресивен, изгубвайки голяма доза от чувствеността си.

Философията на флирта е по-стара от света. Тя е свързана с привличането, изкушението, преследването, много повече отколкото със самото любовно чувство. Най-общо флиртът е най-сладката прелюдия преди встъпването в любовен контакт.

Няма конкретна теория или правила, по които да се научим да флиртуваме. Това е умение , което е дълбоко заложено в женската същност. Всяка жена умее да флиртува и за това не се изискват специални практики или учения.

Формулата за отключване на това женско оръжие е простичка. Трябва само да гледате на себе си с необходимата доза самочувствие. След това, когато вече сте набелязали обекта на желанията ви, с хитри техники привличате вниманието му.
Играта с очи е една от най-баналните, но и най-печеливши стратегии. Погледът е най-красивото нещо в една жена, той може да е чувствен , магнетичен, подканващ и да изкаже много неизречени неща.

Маниерите: Сигурен успех гарантира и езикът на тялото: плавни движения, нежни маниери, неволни докосвания, по мъжа, но и върху себе си. Например ако неволно прокарате ръка по деколтето си, със сигурност ще привлечете вниманието му с това движение към тази част от тялото ви. 
 
Тонът на гласа – по бавният, нежен тон е в състояние да докара сърцебиене на един мъж. В главата му започват да препускат всякакви асоциации.
 
Когато усетите, че той поддава на вашите тактики, самочувствието ви нараства, увереността става по-голяма и флиртът още по-настоятелен. 
 
Една хитра тактика е, когато усетите, че плячката ви вече е почти в капана, да се отдръпнете. Флиртът и любовта са като игра на котка и мишка. Винаги единият преследва другия.
 
Отдръпвайки се, мъжът ще поеме ролята на преследвача. Ако неговият интерес се е запалил от намеците ви, като се дистанцирате, ще засилите интереса му още повече. 


как се флиртува
 
Дори в ролята на плячка обаче, трябва да продължавате да флиртувате. Съблазняването е в кръвта на всяка една от нас. При условие, че това е заложено в женската същност, трябва да го развием и използваме. Това изкуство е било усъвършенствано през годините до прецизност, така че просто трябва да го отключим и овладеем днес. Нужни са минимални усилия, за сметка на успехът, който чака да бъде пожънат.
 
Един приятел ми беше казал „Боже ако бях жена, щях да побърквам мъжете. Вие имате толкова много качества, а почти не ги използвате!“ И е прав. Повечето жени стоят и чакат мъжът да тръгне да ги преследва, обгрижва, покорява, съблазнява... Това е романтично от една страна, но с такъв подход се изгубва тръпката, мъжът се изчерпва и рано или късно ще му писне.
 
Мъжете са много по-непостоянни от нас, те също трябва да получават внимание, което да поддържа интереса им. Затова, ако искате той да е този, който да ви гони, поне му дайте знак. Подскажете му, че има нещо и ще ви е приятно той да разбере какво е то. Така играта на котка и мишка става още по-интересна, интригуваща и приятна. Така че, когато гонещия хване жертвата си, и двамата да се насладят на изхода от ситуацията. 
 
Флиртът е крачката, към точно тази прелюдия от интереса към играта на гоненица и в това да се предадеш. Този модел се е изградил за хиляди години през призмата на еволюцията и все още е в сила. Затова нека се възползваме.

Прелъсти, бягай, предай се и се наслади! Толкова е лесно. А и си струва, защото нищо не губим ...
интимно.розали.ком
 ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Флирт - научете се да флиртувате изкусно - 5.0 out of 5 based on 3 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: