Самочувствие в любовта

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
В живота всеки един човек би трябвало да има самочувствие, то е важно и в любовта.И какво е общото между двете неща? Всъщност те са  свързани и винаги вървят ръка за ръка.
Как се случва, че е важно да сме уверени и да се самоуважаваме и това се отразява на любовния ни живот. Нека погледнем две ситуации.

самочувствие в любовтаЕдно момиче, което е чаровно и изглежда, че много се харесва на мъжете. То обаче винаги се усмихва плахо, държи се любезно, не изтъква качествата си и никога не гледа похотливо. Казва „Стига глупости“, когато й направят комплимент и твърди на всеослушание, че не й върви с мъжете.

Друго, също толкова привлекателно, момиче винаги се държи на ниво,
 общува уверено, не се смущава, когато го заглеждат. Разказва за успешните и неуспешните си връзки и за дребните флиртове, не се вълнува прекалено какво ще си кажат за нея, защото знае, че е красива и умна. Облича се добре, но красотата й идва повече от тона на гласа, маниерите, погледа...
                                                                             
Не мисля, че се съмнявате след коя повече тичат мъжете. А сега си представете, че тези момичета са едно момиче и огромната разлика между тях е просто няколко месеца, през които това момиче се е променило. То е станало уверено и се чувства добре в кожата си. Чувства, че може да има мъжа, който си е харесало и не се притеснява да действа, за да осъществи желанията си. Тя е уверена в положителния резултат, защото няма как да не се случи така, както е най-правилно.

как да изградиш самочувствие

Нейната гледна точка е - „Аз съм сигурна, че го искам и ще му го покажа. Той ще бъде мой! Ако по някаква случайност нещата не се получат, така ще е било за добре.“ Така тя никога не е разочарована, нито прекалено сломена. Тя вярва в себе си и е сигурна, че ще намери мъжа на живота си, който ще я уважава и обича. Просто тя няма да приеме нищо друго освен най-доброто за себе си и не би била с мъж, който не отговаря на желанията й. Тя се самоуважава и изглежда твърде горда, за да си позволи някой да се отнесе с неуважение към нея. Дори, когато е във връзка, мъжете се съобразяват с нея и държат да са с нея, защото я уважават и искат жена като нея до себе си. Тези, които „отпаднат по трасето“, не са отговорили на желанията й. Тя дава най-доброто, но и очаква най-доброто. Тя е чувствителна и обича силно, но иска и нея да я обичат така силно, както заслужава. Тя не очаква повече отколкото дава и затова дава много.

А сега мили дами, представете си, че вие сте това момиче. Уверено, ухажвано и щастливо. Момиче, което може да бъде с мъжа, който я заслужава. В любовта няма място за страхливите и скромните. Повярвайте в себе си и се обичайте. Само така и другите ще ви обичат!


интимно.розали.ком

ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Самочувствие в любовта - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Коментари (1)
sama
1 Сряда, 18 Ноември 2009г. 21:19ч.
sagata
....и остава сама за цял живот,,,ГОРДА

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: