Гигантски заек шашна полицаите!

Оценка на читателите: / 10
Слаба статияОтлична статия 

 Всичко започнало като филм на ужасите с малък бюджет: двама полицаи забелязали високото колкото куче животно да подскача в покрайнините на Кентърбъри /Англия около 2:20 часа през нощта. Униформените първоначално се спотаили в храстите и се опитали да сграбчат животното, използвайки полицейските си якета като матадорски плащове, но гигантският заек се оказал по-труден за укротяване и от бик.

Неволята на полицаите стигнала до там, че те викнали подкрепление от 8 (забележете осем или по груба сметка 10 полицая ловят бягащ в паника заек :) ) свои колеги.

Служителите на реда споделиха, че преследваното от тях животно надхвърляло представите за истинско създание. "Сякаш беше излязло от приказката за "Алиса в страната на чудесата", споделят изумените полицаи.


Гонката продължила с опити да уловят гигантския заек с голи ръце. Ненадейно се появили и природозащитници, къде да се забавляват, къде да дават съвети и да не допуснат заека да бъде наранен. Наложило се да извикат и използват техника, за да заловят животното.

Ако не сте се сблъсквали с изплашен заек, то имате доста мила представа за пухкава топка с дълги уши. Истината е, че заека не напразно има славата на бърз бегач, а предните му зъби са като ками, които той никак не се свени да използва.

Преследването продължило няколко часа на терен от 200 ярда преди да попадне в ръцете на полицията.
В следствие на ожесточената полицейска акция заекът, наречен по-късно Тайни, бил откаран във ветеринарна клиника с редица охлузни рани.

Джени Гуудърам от местната болница разказа пред медиите, че никога не се е сблъсквала с подобно жиивотно: "Беше наистина огромно, но изглеждаше и умно. Първоначално си помислих, че е дресирано и е избягало от някой цирк, но в последствие стана ясно, че животното за пръв път се сблъсква с хора".


ArtIvet.com
ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

Силва КоенПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Гигантски заек шашна полицаите! - 5.0 out of 5 based on 10 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: