Мъжете отвръщат за подплънките в сутиена!

( Votes )
Оценка на читателите: / 6
Слаба статияОтлична статия 

Мъжете отвръщат за подплънките в сутиена!Не, това не е шега. Макар на мен да ми се струва смешно и абсурдно вече е факт, че вече има бельо, което не само уголемява размера на пакета, но и оформя задните мъжки части.

Това е така да се каже „ответния удар” на силния пол за измамата с подплънките в сутиените. Фирмата производител се казва “Bottoms up” и чудотворните боксерки се произвеждат в Канада, но засега като че ли се продават само отвъд океана. Информация дали предприемчив нашенец ги внася нямам.


Ако се чудите за какво аджеба е тази джаджа ето и характеристиките на бельото:
• Задните подплънки са разделени, което придава анатомично правилна форма на задните части и те изглеждат напълно реалистични и сочни. 

• Предната подплънка се вади и може да се пере. Така се запазва годна за употреба по-дълго време.

• Натискът от панталона или дънките върху подплънките придава по-естествен вид.

• Има 4 размера. За препоръчване е да се носи размер, който е най-близко до реалистичния за да не се породи съмнение у познатите.


Мъжете отвръщат за подплънките в сутиена!Новината ме накара да се замисля за следната ситуация: Носиш бельо с подплънки, напиваш се до дълбока кома и се овалваш се в локвите. Верните приятели те мъкнат като чувал с картофи до най-близкото легло и свалят дрехите ти с хигиенни цели. И О УЖАС – виждат подплънките ти! Бъзика до края на живота ти е сигурен ;) В зависимост от това колко добри приятели са ти зависи и гаврата с теб в момента на безпомощност.

Въпреки описаната ситуация бельото сигурно ще помогне на някой мъже да се чувстват по-добре. А това е най-важното!

Все пак жени внимавайте – хубавото мъжко дупе може да е заблуда! :))

Силва КоенПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Мъжете отвръщат за подплънките в сутиена! - 4.7 out of 5 based on 6 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: