Дали това са признаци, че ви изневеряват?

( Votes )
Оценка на читателите: / 96
Слаба статияОтлична статия 

Дали това са признаци, че ви изневеряватВъв всеки форум, който разгледате ще намерите споделени тревоги и въпроси, в пуснати от анонимни личности теми, които се терзаят дали половинката им изневерява и какви са признаците, за които трябва да се ослушват. Шокиращото е, че повечето отговори, които получават ги насърчават в съмненията им. Насочват ги към ровене в джобовете, следене и проверяване на e-mailа и телефона. Внезапните проверки и гестаповското разпитване за ежеминутен отчет на деня се коментират като нормално поведение на обвързаните хора. За мен всичко това звучи абсурдно!

Попаднах на статия, която изброява признаците, че сте мамен и ви изневеряват. Да, това са всеобщо приети ситуации и може би в някой случаи биха могли да бъдат показателни за изневяра, но в тази статия ще се опитам да намеря „пукнатини” и други отговори за тях.

Мъж:
1. Носи кондоми, а вие ползвате хапчета. Преди да изпаднете в истерия и дълбоки съмнения, попитайте защо го носи. Възможно е да са му го подарили колеги за бъзик или в някоя анти СПИН кампания.

2. Настоява детски играчи или бебешката седалка да не стоят в колата.
В интерес на истината ако иска някоя особа да не разбере, че има деца той винаги може преди среща да премества всичко оставено от детето в багажника. Ако колата е служебна напълно възможно е да не иска да афишира, че я ползва и като семеен автомобил.

3. Ако намерите косъм, но не от Вашата коса. Космите не падат от главите на човек само при страстно целуване. Могат да попаднат на дрехата му и при допир в асансьора или от закачена до неговото яке връхна дреха.

4. По врата или гърба има драскотини. Много зависи от драскотините, но и човек може да се почеше по-грубо или да се одере минавайки до ръб.

5. Изведнъж решава да опитате нови любовни техники в секса. Не превръщайте опита му да разнообразите сексуалния си живот в повод за кавга.

6. Работи често извън работно време, но това не оказва влияние на заплатата му.
В България това често се случва.

7. Дрехите му ухаят на парфюм, който не ползвате. Може би някой дами с много остро обоняние могат да усетят кой точно парфюм е неговия, нейния или ароматизатора в колата.

Изневеряване признаци

8. Има червило по ризата. Не всяко червено петно е червило.

9. Често излиза навън без основание.
Когато живеете съвместно с някого и нещата са наред се предполага, че поне ще измисли някакво обяснение къде отива. Ако ви се отговаря, че не е ваша работа, то в отношенията ви нещо куца и това не е задължително да се дължи на любовница.

Жена:
1. Направила си е нов е-майл, но не ви е казала. Възможно е да е забравила или вие да сте забравил. А и факта, че живеете съвместно не означава, че трябва да имате паролите за всичките и мейлове, скайпове и кю-та – всеки трябва да си има лично пространство.

2. Излиза до кварталния магазин е се забавя с часове. Възможно е да е срещнала приятелка и да са се заприказвали или да е имала нужда от разходка. Попитайте, а не правете сцени.

3. Взела си е още една прима карта за телефона. Дали пък някой не я и е подарил и не е задължително това да е любовник...

4. Похарчила е пари, но не знае къде. За Бога, говорим за жени. Смятате ли че могат да спрат да харчат?

5. Спряла е да Ви иска съвети и да ви се доверява. Преди да изтъкнете подобен аргумент се запитайте дали проблема не е във вас и в начина по който отговаряте и съветвате.

Изневяра

6. Говори тихо по телефона или затваря бързо, когато сте близо.
Мнителните хора могат да си нагласят и въобразят всякакви неща, факта, че разговора е приключил когато сте влезли не е повод за семеен скандал.

7. Спряла е да си носи венчалната халка. Венчалната халка не е „маркировка” означаваща „тук вече е заето”. Ако само халката е начина да се разбере, че една дама е омъжена, то яко сте я закъсали с отношенията.

Общи:

1. Тя/Той изведнъж започва да се интересува от друг стил музика. Хората се променят, търсят нови усещания и с годините вкуса им е различен.

2. Колежката/Колегата на партньора Ви е притеснен от Вашето присъствие.
Ако правите сцени пред тях или се държите неподобаващо нищо чудно целият колектив да се притеснява като ви види.

4. Намирате интимни подаръци, които не сте подарили Вие. А дали не би могъл/могла да си закупи сам?

priznaci na jenskata iznevqra

5. Не се чувства толкова комфортно около Вас и е докачлив/а. Най-добрия начин е да попитате тревожи ли я/го нещо и да се опитате да помогнете.

6. Често се случва да Ви затварят телефона, когато чуят гласа Ви. Детска шега, сгрешен номер, невъзпитани хора, някой който знае, че така ще ви скара?

7. Изтрива си входящите и изходящите повиквания на телефона.
А вие защо ровите там? Никой не е толкова глупав, че да изтрие ВСИЧКИ повиквания, ако иска да скрие нечие обаждане ще изрие само него.

Вместо да се хвърляте в ужаса на ревността и съмненията се вземете в ръце – вървете на фитнес, вижте се с приятели и се дръжте колкото може по-добре в дома си.

Силва КоенПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Дали това са признаци, че ви изневеряват? - 2.1 out of 5 based on 96 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: