Важен ли е ръста за връзката ви?

( Votes )
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 
Важен ли е ръста за връзката ви?

За една връзка ръстът може да бъде изключително важен.Особено когато жената е много по - висока от мъжът. В други връзки обаче любовта и чувствата  надделяват над външния вид и ръстът на партньорите е без никакво значение.

Когато се впускаме в нова връзка, съзнателно или не, следваме едно неписано правило или дори установен стандарт, а именно, че мъжът трябва да е по-висок от жената.

Генетично заложено у жените е да търсят високи и едри мъже. Високият мъж е символ на сила, стабилност, мъжественост. Той рядко ще остане ерген или самотен. Когато една жена стои до висок мъж, тя се чувства защитена, нежна и дори по-женствена. Ако мъжът е осезаемо по-нисък, чувството на закрила у жената автоматично изчезва. Високият на ръст мъж се счита за носител на добри гени и се асоциира с представата за пазител на семейството. Много жени са привлечени от по-едри мъже, защото смятат, че имат повече тестостерон. В представата на жените те са сексуални богове в леглото. 

Високите жени често се изправят пред проблема да си намерят по-висока от тях половинка. Още по-голям проблем за жената е да си намери мъж, който е по-висок от нея, дори, когато тя е на токчета. Високите обувки са запазена марка на жената. Правят я по-сексапилна, стройна и привлекателна за мъжете. Тези жени обаче, чиито половинки са по-ниски или много малко по-високи от тях, вероятно често се лишават от удоволствието да носят обувки на висок ток. Високите и стройни жени са се превърнали в мъжкия идеал за красота. Но макар и да се заглеждат по високи жени, в повечето случаи мъжете предпочитат джобните гаджета. Това е така, защото ниските жени предизвикват умиление, изглеждат нежни и крехки и провокират биологично заложения стремеж на мъжете да бъдат пазители.

За доста жени обаче ръстът въобще не е от значение за една връзка. Не е рядко срещано явлението да видите висока, красива и стройна жена да е хванала под ръка по-нисък от нея мъж. Често интелигентните жени или тези с чувство за хумор са привлечени от по-ниски мъже. Но това, че жената се чувства добре с по-ниския си партньор не означава, че и за него всичко е идеално. Надали някой мъж, който изгаря от желание да се повдига на пръсти, за да целуне половинката си. Мъжът не се чувства достатъчно мъжествен, несигурен е и дори избива комплекси и се опитва да покаже  надмощие над половинката си. Това оказва особено неблагоприятно влияние върху отношенията във връзката и тя е обречена на провал. Често след такова стечение на обстоятелствата жената се заглежда единствено по високи мъже, а мъжът – по миньончета.


разлика в ръстта

За много хора ръстът в една връзка е от голямо значение и от естетическа гледна точка. Някак неестествено изглежда двойка, в която мъжът е една глава по-нисък от жената.

Редица двойки обаче са доказали, че любовта и чувствата са по-важни в една връзка и взимат надмощие над разликата във височината.
Когато става въпрос за сериозна връзка, ръстът е последното нещо, което има значение. Освен това, в леглото никой не обръща внимание на ръста.

интимно.розали.ком


ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: