Как да се преборим с ревността

( Votes )
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 
Любовта както може да ти дава криле, така може и да те прави ревнива. Нещо в теб се преобръща, когато любимият  се приближи към друга жена, още повече ако тя е по-хубава от теб!
Научи се как да постъпваш, защото, ако мъжете обичат “леко” ревниви жени, то мразят истеричните ревнивки...

Ревността – съвсем нормално чувство!

Ревността се ражда от липсата на доверие в себе си и от страха да не бъдеш изоставена от любимия. Съвсем нормално чувство, когато човек е влюбен.

Естествено е обичаш ли някого, да изразиш чувствата си и да изпитваш паника пред опасността да го загубиш. Ако това не се трансформира в бясна лудост, щом партньора ти погледне друга жена, това е нормално поведение.

В тази ситуация няма нужда да правиш нищо особено, ако си ревнива в границите на нормалното, т.е. далеч от грозните сцени и крясъците на луда. В такъв случай не се налага да се бориш, а просто остани спокойна пред потенциалната опасност.

Мъжете обичат да ги ревнуват.

Въпреки че няма да го признае, мъжът оценява, когато партньорката му го ревнуват. За него това е доказателство за сериозността на връзката. Да те извадят от петолинието, за подобен тип мъжкар е въпрос на спорт.

В този случай не трябва да се правиш, че не забелязваш подобно поведение. Напротив, не пропускай да намекнеш: „Срещна бившата си приятелка? Чудесно. Как е приятеля й?" Не се колебай да демонстрираш ревността си. Твоята реакция ще го накара да се почувства обичан и на свой ред той ще побърза да ти покаже любовта си.

Мъжете мразят истеричните ревнивки.

Защото са способни от мравка да направят цял слон. И да я повтарят до безкрай.
Ако ти си от тях научи се да потискаш настроенията си, защото това твърде вероятно ще ти коства връзката.

Имай доверие на приятеля си! И спазвай някои златни правила. Престани с шпионажа от сорта на: „Къде беше?", „С кого обядва?”, „Защо се усмихваш на продавачката?" Ако нещо те тревожи, кажи му го!

Мъжът до теб има личен живот.

Партньора ти говори с някого по телефона, не казва с кого. Разговора продължава дълго..., но той не споделя. Защо се дразниш? Това, че сте заедно, не означава, че той е длъжен всичко да ти казва.

Ако надничаш непрекъснато в личния му живот, само ще го изнервиш и ще го накараш нарочно да скрива някои неща от теб.

Ако държиш на него, ще уважаваш и личния му свят. Не му се обаждай по десет пъти на ден, не го чакай пред работата му всеки ден, за да го следиш, и не прекалявай с въпросите „какво" и “защо".

Бъди най-красивата и най-добрата за него!

Всички специалисти биха ти го казали - най-доброто средство да се излекуваш от ревността е да се увериш в собственото си женствено излъчване. Ако правиш максимума да бъдеш харесвана, отношенията ви ще вървят. Той ще бъде толкова привлечен от теб, че няма и да му минава и през ум да мисли за друга.

Заеми се със себе си. Дръж на външния си вид. Вместо да се измъчваш от неговите забежки, привлечи вниманието върху себе си. И когато той те изревнува, предложи му разговор на четири очи и му покажи колко много го обичаш...


интимно.розали.ком

ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: