Когато къщата гори, е нелепо да се моташ и бършеш праха по мебелите, господин Василев!

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 

пожар в държавата

Представете си, че домът ви гори и има земетресение. Децата ви бягат и крещят изплашени, половинката ви дава съвети как да гасите пламъците. Какво ще направите вие? Разбира се ще запазите самообладание ..... ще грабнете парцала и ще започнете да почиствате мебелите от прах, ще шетате да не е разхвърлено. Абсурдно и смешно, нали?

Да, но на това ми приличат предложените за обсъждане в Парламента ремонт на химна поискани от Николай Василев и създаването на закон, определящ дължината и нотите на "Мила Родино", както и

уеднаквяване овала на държавните печати. Все изключително „важни” държавни проблеми. ;)

Уеднаквяване на държавните символи предлага министърът на държавната администрация Василев с новия си закон. Недопустимо е гербът да има различни варианти в сайтовете на ведомствата, възмутил се той пред колегите си, като им обърнал внимание, че дори знамето е с различни нюанси на червеното.

Министрите скочили срещу него, че в момент на криза с газа и протести иска да трупа имидж.

Хората реагират различно под стрес и натиск. По време на пожар някой се панират и само търчат насам натам, други седят и дават съвети, трети само отричат предложенията и критикуват. Всъщност е необходим само един, който да запретне ръкави, да създаде организация как да се носят кофите с вода, да обуздае паникьорите и овладее ситуацията. Просто изглежда, но никой не иска да поеме лидерството, защото после на него ще нататрузят отговорността за щетите и вече никога няма да бъде изберан за лидер.


Силва Коен

 

чудеса.нет

ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Когато къщата гори, е нелепо да се моташ и бършеш праха по мебелите, господин Василев! - 3.0 out of 5 based on 2 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: