Испанска муха - дали вас ще ви възбуди

( Votes )
Оценка на читателите: / 29
Слаба статияОтлична статия 

altЧовек винаги иска повече от това, което има. Това се отнася и за сексуалните желания и половите атрибути. Мъжете искат да имат „мъжко достойнство”, за което другите мъжкари да им завиждат и да се впускат в секс маратони, за които жените легенди да говорят. И тъй като Бог явно не винаги чува подобни молитви, или сигурно ги чува, но пренебрегва - човечеството е решило да си помогне само и е открило афродизиаците. В зависимост от региона на местообитание те са различни – стрити на прах кости от тигри, рогове на носорози, яйца на екзотични животни, странни пилета, омайни билки и какво ли още не.

Така наречената „Испанска муха” е афродизиак с доказано действие. Всеки е чувал за нея, макар мнозина дасмятат, че това е просто мит. Разпространява се като наркотик тайно и извън света на фармацията, но дали знаете защо това е така?

Испанската муха си е всъщност насекомо, телцето и крилата на която съдържат кантаридин, предизвикващ силно сексуално възбуждане. Испанските скотовъди отдавна забелязали, че когато тези мухи хапят биковете, те се възбуждат и работят по-ефективно. Оттук идва и названието на мухите.

И така от миналото до сега тези насекоми са давали частична любовна сила. Но всяко удоволствие крие риск. Голяма част от афродизиаците могат да предизвикат хипертонична криза или приазми (многочасова болезнена ерекция). Пикът на употребата на испанската муха се отнася за „галантната епоха”. Всички френски крале през XVIII век просто не са мислили за любовни игри без испанска муха, а в средите на жените (мухата действала на представителите и на двата пола) се откроявали активни поклонници на това наследство, в което се включвала и Екатерина II. Прекомерната употреба на испанската муха често води към печални последствия: болезнено уриниране и увреждане на бъбречната и нервната система, стигащо даже до летален изход. Например, фаворитката Екатерина Велика и граф Лански, две години употребявали този препарат и заплатили за любовната утеха със собствения си живот. Да и сега при мъжете, които ползват такива средства възпалението засяга бъбреците. От страстни любовници те се превръщат в инвалиди.

Латинското название на испанската муха е "Lytta vesicatoria". Активното вещество, което се извлича е кантаридин. То се съдържа в кръвта и половите жлези на испанската муха. Това токсично вещество раздразва чувствителните тъкани, покриващи вътрешните стени на уринарната система. Леталната доза при приемане вътрешно 40-80 мг.

Оказало се, че кантаридинът е много токсичен, раздразва нежните тъкани на вътрешните стени на уринарната система и ги прави още по-чувствителни, болезнени и пропити с кръв. Именно това състояние предизвиква ерекцията. Освобождаването на спермата отслабва раздразването. Ерекцията се повтаря като отново се усилва възпалителния процес.

Препоръчва се за мъже, които основно са с ниска потенция. Приема се във вид на капсули или капки, 30 минути до 1 час до половия акт. Предизвиква силно нарушение на бъбречната функция, затова испанската муха се употребява не повече от 4-6 пъти в месеца. В случай на предозиране възпалителният процес може тежко да увреди бъбреците, при което се явява изпускане на урината, придружено със силни болки и позиви. Големите дози на кантаридина предизвикват болки и повреждане на бъбреците, стигащо до шок. Раздразването, особено на изсушените тъкани, които в нормално състояние са влажни, е изключително болезнено и опасно.

Фармацията проявила интерес към испанската муха, но преценила, че рисковете далеч надхвърлят ползите и се отдръпнала, затова няма да намерите този афродизиак в аптеките. В Интернет се продава препарат носещ колоритното име „Испанска муха” и предлагащ на всеки дискретна доставка, за чисти и не до там чисти помисли. Лично аз предполагам, че никой не би поел риска да увреди бъбреците ви с екстракт от буболечката, но в днешно време за пари нищо не е изключено.


Силва Коен

 

чудеса.нетПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Испанска муха - дали вас ще ви възбуди - 4.9 out of 5 based on 29 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: