Учителка лекува заекване, аутизъм и тежки психически проблеми

( Votes )
Оценка на читателите: / 36
Слаба статияОтлична статия 

В нашия материално ориентиран свят все още има личности готови да отдадат цялото си време, енергия, работа и любов с едничката цел – да помогнат на другите. Такава е и Стойка Митева – учителка по образование, многостранен специалист по професия и човек със главно „Ч”.Стойка Митева е родена в с. Куртово Конаре, Пловдивско. Завършила е институт за детски учителки с повишаване на квалификацията в ИПКУ-Стара Загора. Висшето си образование завършва в Благоевград със специалност предучилищна педагогика. В СУ “Св. Климент Охридски” - София, специализира в катедра “Дефектология” със специалностите:


логопедия, соматопедия, мануална и хранителна терапия. Защитила е правото да прилага екстрактна и билкова терапия, като залага на собствено открити комбинации. От 14 години изучава и прилага нетрадиционните начини за корекция и диагностика на деца и възрастни с аномалии.

Силата на Стойка е в това да накара хората, които не могат да изрекат нито една дума, да проговорят, заекващите да спрат да заекват, аутистите да се „отворят” към света, децата с психически и умствени увреждания да започнат да се развиват нормално, като работи по свои програми и методики. Тя казва за себе си „Аз не съм врачка, не съм ясновидка – аз съм специалист!” и работи в тясна връзка с утвърдени българки и чуждестранни специалисти в областта.

Какви са методите на Стойка Митева?

В отговора на този въпрос тя е категорична - работи с комплексни методи, които е проверила през годините. Най-напред уточнява диагнозата и причините, поради които е възникнало заболяването. След това допълнително снема анамнезата и поставя нова, дефектологична диагноза и персонална работа с болните. Често пъти се налага да използва и методите на нестандартна диагностика, да са стигне до истинската причина, предизвикала заболяването. И едва тогава започва с прилагането на методите за комплексно лечение. А те включват: първоначален хранителен режим и екстрактна терапия, последвани от мануална терапия /стимулиране на зони и органи на болния/ и корекция на говорните проблеми.

Понякога този процес продължава с месеци, но макар и толкова бавно, болният започва да се съвзема. Повече от сто програми за всеки отделен случай са подготвени от Стойка Митева. Буквичка по буквичка изрича нямото дете и ако човек наблюдава отстрани, ще каже, че Митева прави революция в познатите методи за лечение.

Не само лечебните и методи са уникални - тя води такава документация за всеки, когото е лекувала, че понякога се събира информация за цял един роман.

Снимки, видеофилми, отзиви на самия болен и на неговите близки, всичко това се събира в папки и заема място в дългогодишната и картотека. Във всеки момент може да се направи справка за поредния пациент на Митева, за метода, по който е лекуван, за това в какво състояние го е приела в кабинета си Стойка и как го е напуснал.

И не си мислете, че става въпрос за печелене на пари. В никакъв случай - консултациите при Стойка Митева са безплатни. Тя е консултирала много болни по интернет; на тези, които може да помогне само със съвет, изпраща писма, подготвя програми и никога не търси дивиденти.

Дългогодишните наблюдения на специалистката и статистиката, която тя води от 1975 година насам, показват, че броят на децата с вродени и придобити увреждания расте непрекъснато. Травмите, които се нанасят върху децата, неправилното лечение с антибиотиците, неравната атмосфера в семейството, зачестилите инфекциозни заболявания, черепно-мозъчните травми и токсичните отравяния са основните причини за това децата ни да боледуват, категорична е Митева. Другата група причини са генетичните заболявания, които се дължат на мутации или промяна в генната информация на организма. Повечето от тези форми са външни, причинени са от околната среда и се наричат мутагенни. Те не могат да се излекуват напълно, но може да се спре.

стойка митева лекува

Интересно е и нейното откритие, че при деца с тежки аномалии изследванията в американски лаборатории са доказали концентрацията на метали в организмите им. Храната, която поемат бременните майки и новородените деца оказва огромно значение върху развитието на младите организми. Като специалистка по хранителна терапия и наблюдения над хиляди болни Стойка Митева препоръчва в храната да се наблегне на такава съдържаща витамини от групата В, на децата да не се дават да консумират колбаси и храни съдържащи консерванти. Детето според нея трябва да се храни с домашно приготвени супи, готвени ястия, задушени многообразни зеленчуци. Да се избягват тестените храни и пърженото. „Всяка майка трябва да има в дома си сокоизтисквачка и всекидневно да я използва” казва терапевтката. Децата трябва ежедневно да приемат плодови и зеленчукови сокове – минимум по 2 чаши на ден. С месото не трябва да се прекалява и да се включи в детското меню под формата на риба и бяло пилешко месо, вътрешности и карантия на децата не се дават.

Пак според Стойка Митева като специалист в зимните месеци на децата трябва да се предлага ежедневно разнообразна минерална вода. Важно е обаче марките минерална вода да се редуват и подменят, поради различните количества и видове микроелементи и минерали в тях.

Тази уникална и всеотдайна жена успешно лекува освен заекване, говорни проблеми, аутизъм, психически и умствени изоставания и витилиго и псориазис. Спектъра на заболяванията, за които може да помогне е толкова голям, че няма начин да бъде описан в една статия.

Със Стойка Митева можете да се свържете на e-mail: stoikamiteva44@abv.bg или на личния и телефон 0898 / 335391. Вярвам, че и вие като мен ще останете възхитени.


Силва Коен

чудеса.нет ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Учителка лекува заекване, аутизъм и тежки психически проблеми - 4.7 out of 5 based on 36 votes
Коментари (5)
Не съм съгласна!
5 Неделя, 23 Ноември 2014г. 13:37ч.
Дияна
Самозванка,която си пише сама хвалебствията.Доста се е превъзнесла...
помогнете
4 Събота, 11 Юли 2009г. 14:13ч.
таня Кузманова
Искам да и напиша писмо,но ми дава невалиден адрес.ЗАЩОООО.Някой може ли да ми помогне
Учителка лекува заекване, аутизъм и тежки психически проблеми
3 Четвъртък, 16 Април 2009г. 09:35ч.
Genoveva

Прекрасен специалист, прекрасен човек, високо хуманна душа - всичко това се отнася за г-жа Стойка Митева. Тя спаси детето ми от аутизъм. Вече е ученик.Нейната екстрактна комбинация и билкова комбинация е чудото, което прави. Търсете, я скъпи майки! Доверете й се! Нека Бог да я закриля и благослови! Обичаме я!
Учителка лекува заекване, аутизъм и теж.........
2 Събота, 11 Април 2009г. 20:58ч.
Genoveva

Едно от големите предимства на интернета е това, че те прави съпречастен към този многообразен живот. Нрави ми се, че имам възможност да се доближа до хора, които правят всичко възможно да помагат и внушават по-голяма вяра в доброто. С любопитство прочетох прекрасната статия написана от Силва Коен. По човешки разкрива образът на една жена, която е влюбена в своята работа и в своята професия. Тя осъзнава, че да помага на хората е най-великото нещо, което човек може да направи.С удоволствие ще следа и в бъдеще материалите, които ще пулбикува г-жа Силва Коен за специалистката Стойка Митева. Нека в тях има конкретни сведения за положителния резултат при деца с различни дефектологични диагнози. Повярвайте, че в това напрегнато време, в което живеем добрите дела се срещат все по-малко. Това ме натъжава. Бих искал все повече да четем подобни материали.
Учителка лекува заекване,аутизъм и тежки психични проблеми
1 Сряда, 08 Април 2009г. 06:24ч.
Genoveva

Благодарим на журналистката Силва Коен, че е открила Стойка Митева и написа този материал. Чрез него я открихме и посетихме нейния кабинет. Тя приложи в своята работа комбиниран подход с екстрактнти продукти. З два месеца детето ми проговори. Едва на седем години ние чухме гласът на детето ни, който вече говори. Бог да я благославя!

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: