Искам да съм програмист!

( Votes )
Оценка на читателите: / 8
Слаба статияОтлична статия 
Ровейки в Интернет, попаднах на забавно детско съчинение на тема „Какъв искам да стана когато стана голям?”. Авторът е неизвестен, но още повече ме накара да повярвам в практичността и ума на растящото поколение. Нека този материал бъде своеобразен поздрав към всички практикуващи тази професия:


Аз искам да стана програмист когато порасна голям, защото това е суперска работа и е проста. Затова и сега има толкова много програмисти и непрекъснато стават все повече.

Програмистите не са длъжни да ходят на училище, те трябва
да се учат да четат на компютърен език, за да могат да разговарят с компютрите. Мисля, че програмистите трябва да са смели за да не се плашат, когато всичко се повреди, така че никой да не разбере. Те трябва да говорят на английски език, за да знаят какво трябва да правят. И трябва да имат добро зрение, за да могат да виждат под дрехите на хората и да не се боят от секретарките, защото трябва да работят с тях.

Освен това ми харесва заплатата, която програмистите получават. Те получават толкова много пари, че не успяват да похарчат всичките. Това става така, защото всички мислят, че работата на програмистите е трудна, само програмистите знаят, че е проста.

Няма нищо, което да не ми харесва, освен това, че всички момичета харесват програмистите и искат да се омъжат за тях и затова жените трябва да ги гонят, за да не пречат на работата.

Надявам се, че нямам алергия към офисния прах, защото имам алергия към кучета. Ако имам алергия към офисен прах, няма да мога да стана програмист и ще трябва да си търся истинска работа.Според съвременните статистики „програмист” е една най-търсените и добре платени професии.Силва КоенПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Искам да съм програмист! - 3.9 out of 5 based on 8 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: