Мъжете и нощните клубове

( Votes )
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 

Мъжете и нощните клубове

Мъжете обичат да пообикалят нощи клубове и дискотеки. Всеки разпуска, както му „душа иска“.

Можете да обърнете внимание на нещата, които преди може никога да не сте забелязвали. И човек  се замислих.

 

Уж с верните френдове имаме общи интереси, а като се пуснем по нощните заведения се прегрупираме по начин на разпускане. Затова се захванах да опиша типажите, които най-често се срещат в малките часове на нощта:  

Свалячи за една нощ
Това са мъжете, които „чукат и бягат“. Набелязват жертвите си по дискотеки и нощни клубове. След 1-2 страстни танца, няколко питиета и комплимента, завършват нощта с бурен и неангажиращ секс. Рядко се събуждат в едно легло с нощното завоевание. Предпочитат да приключат нещата по бързата процедура.

 

Трупат бройки за престиж. Не дължат обяснения на никого за поведението си. Харесва им, правят го. Излиза по-евтино, отколкото да си платиш на проститутка. Ако те бива в свалките и хващаш окото, няма защо да хвърляш излишни пари за нещо, което може да получиш безплатно. А и друго си е нагласена  и разгорещена мадама в диското пред потна и миризлива проститутка, нали?

Воайори под прикритие
Това са мъжете, които “киснат” по стриптийз баровете. Аз също съм го правил няколко пъти, но не бих казал, че това е “моето място”. Голи мацки кършат тела в еротични пози – гледката ми идва прекалено възбуждащо и ми е трудно да издържам само със зяпане.

Но за някои приятели, посещението на стриптийз бар е нещо като хоби. Разпускат на макс, докато “плакнат окото”. Някои хвърлят пари, за да попипат, други минават само със “зрителна възбуда”.

На повечето  жените и приятелките им не знаят за хобито им, макар че няма нищо кой знае какво в цялата ситуация. “Очи пълни, ръце празни”, както се казва.      

Единаци-особняци
Тия типове са най-странни. Обичат тихите и спокойни места, и най-често може да ги срещнете в джаз клубовете. Седят си мирно и тихо. Наблюдават околните хора и предмети. Мислят си разни работи. Предпочитат да се “оттеглят” в свой собствен свят, вместо да прекарват времето си в шумни компании. Обикновено са недоволни от живота си и правят всичко възможно да се откъсват от житейската суматоха. Не са приятна компания.

Чалга тарикати

Новоизлюпени богаташчета или обикновени селски тарикатчета? Все тая. Важното е, че може да ги срещнете в чалготеките – по масите, около масите, често и под масите. Щракат с пръсти, връткат дупета, чупят стойки и пълнят деколтетата на фолк певачките с банкноти. Животът им е песен, дори когато не е лесен. Купони до зори в компанията на силиконови гърли с изкуствен тен. Не му мислят много, следователно са по-близо до щастието от “сериозните господа”.


Мъжете и нощните клубове
Пияндета, винаги готови за още едно

Този тип мъже разполагат с кореми, които имат нужда от непрекъснат алкохолен прилив. Напиват се до козирката с повод и без повод. Обикновено замръкват по кръчмите, тъй като само там могат да си позволят огромното количество алкохол, което поглъщат.

Завършват вечерта кой както може – едни повръщат, други губят съзнание, трети се бият и т.н. Преди да се напият са “душата на компанията”, след това стават тежък товар за носене.

Веселяци, жадни за социални контакти
Мъже, които просто обичат забавленията и свободното общуване. Може да ги срещнете във всякакви нощни заведения. Не създават проблеми. Не страдат от зависимости. Разпускат като разговарят с различни хора, пийват умерено и понякога танцуват. Кажи-речи това са мъжете-мечта на нощните заведения.  интимно.розали.ком

ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: