Мъжки правила (отнасят се за жените)

( Votes )
Оценка на читателите: / 5
Слаба статияОтлична статия 
Винаги ще чуете за правилата, които жените пишат за нас. Сега има и правила от мъжка страна. Това са нашите правила! 

1. Научете се да боравите с тоалетната чиния.
Вие сте голямо момиче. Ако седалката и капака са горе – просто ги свалете. На нас ни трябва да е нагоре, а на вас - надолу. Ние не се оплакваме че сте я оставили свалена.
alt
2. В неделя има спорт по телевизията. Това е нещо като пълнолунието или смяната на приливите и отливите. И така ще бъде!
3. Ходенето по магазини НЕ е спорт. И не, ние никога няма да мислим по различен начин.
4. Плача е изнудване.
5. Кажете какво искате. Но нека да сме наясно за нещо: леките намеци не вършат работа! Силните намеци не вършат работа! Очевидните намеци не вършат работа! Просто кажете от какво имате нужда! И ще има напълно приемливи отговори за почти всеки поставен от вас въпрос.
6. Елате при нас с проблем, само ако искате да помогнем и да го решим. Това е, което правим. За съчувствие си имате приятелки....
7. Главоболие, което продължава 17 месеца, си е направо болест. Трябва да се търси лекар.
8. Всичко, което сме казали преди половин година, е недопустимо да се използва като аргумент. Всъщност, всичко което е казано, стават невалидно и недействително или направо се анулира след 7 дни.
9. Ако не се обличате като момиче от телевизионните сериали, хич и не се надявайте, че и ние ще се държим като мъжете от сериите.
10. Ако мислите, че сте дебела, а аз предполагам, че наистина е така, въобще и не ни питайте!
alt

11. Ако нещо, което сме казали, може да се интерпретира по два начина и едното от разбиранията ви натъжава, а другото ви ядосва, ние сме имали нещо друго в предвид.
12. Може да ни помолите да направим нещо, или да кажете как искате да бъде направено, но не и едното и другото наведнъж. Ако вече знаете как се прави, просто си го направете сами....
13. Когато е възможно, кажете онова, което има да казвате по време на рекламите.
14. Колумб не е имал нужда от указания, нито пък ние.
15. Всички мъже различават само 16 цвята, като стандартните настройки на Windows. Праскова, например, е плод, а не цвят. Череша - също не е цвят. И нямаме никаква представа, какво е розово - лилав.

alt
16. Ако нещо сърби - ще го почешем. Ние това правим..
17. Ако попитаме какво има и не ни кажете, ние ще се държим така, сякаш нищо не се е случило. Знаем, че всички жени лъжат, но просто няма смисъл да се държим по друг начин.
18. Ако сте задали въпрос, на който не искате да чуете отговор, очаквай отговора, които не искате да чуете.
19. Когато се готвим да отидем някъде заедно, всяко облекло е подходящо... Честно!
20. Не питайте за какво мислим, освен ако не сте готови да обсъждате такива теми, като футбол, ловен сезон или нови джипове.
21. Имате достатъчно дрехи.
22. Имате твърде много обувки.
alt

И ... Да! Аз съм във форма.... Кръгът също е форма.
Благодаря ви, че изчетохте правилата. Да, знам, аз трябва да спя на дивана довечера, но, нали знаете, на мъжете даже повече им харесва - това е като на къмпинг.
 ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Мъжки правила (отнасят се за жените) - 5.0 out of 5 based on 5 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: