Оргазъм за всеки

( Votes )
Оценка на читателите: / 16
Слаба статияОтлична статия 
Любовта ще спаси света се казва в много мъдри книги. Но любовта се оказва едно доста разтегливо понятие и всеки го интерпретира както му отърва.

Двама пацифисти от Сан Франциско решили да организират акция под наслов "Глобален оргазъм за мир!". Идеята била колкото се може повече хора, най-вече в страните, притежаващи ядрено оръжие, да получат оргазъм. Те вярват, че именно любовта изразена чрез удоволствието, ще спаси света.


Идеята не среща привърженик в мое лице, не само защото ми се вижда безсмислена, ами защото се опитва да вмести ЛЮБОВТА изцяло в рамките на секса. Някак не мога да приема, че по този начин казваме, че хората които не са правили секс или по една или друга причина не могат да стигнат до оргазъм нищо не разбират от любовта. Ако е така, то всяка една проститутка ще може да напише по-красиви слова за прекрасното чувство от Майка Тереза. Ха да пробва де!

Въпреки това, пацифистите подели инициативата разпространяват интересни факти свързани с оргазмите, които е забавно да бъдат прочетени:

Изчислено е например, че продължителността на женския оргазъм е 1, 7 секунди, т.е. жените прекарват в това състояние 1 час и 24 минути през живота си.

В противоречие с досегашните разбирания при мъжете този период е по-дълъг: 12, 4 секунди продължава техният оргазъм, което прави цели 9 ч и 18 мин за целия им живот.

Освен това представителите на мъжкия пол споделили, че любимата форма на получаване на крайното удоволствие е оралният секс.

Гол мъж по чорапи е една от най-отблъскващите гледки за жените, но пък с 30% се увеличава вероятността да достигне до оргазъм жената, чиито крака са топли.Силва Коен

 

чудеса.нетПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Оргазъм за всеки - 4.2 out of 5 based on 16 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: