Гей си ако...

( Votes )
Оценка на читателите: / 15
Слаба статияОтлична статия 

1. Ако си над 30 години и нямаш коремче, значи си гей. Всеизвестно е, че коремчето е резултат от изпитата бира с приятелчетата и пред телевизора.

2. Ако дори само си си помислял да отслабваш с аеробика или каланетика, лявото е твоята посока. Всеки истински мъжкар се освобождава от излишните килограми като намали бирите с една и увеличи секса.

3. Ако имаш или обичаш котки, значи си хомо. Такъв домашен любимец моментално разкрива нежната ти и гальовна душа. Как се вика котка: „Писе, ела тук миличко!”, докато към кучето се обръщаш: „Джеки, редом” или „Бързо ела тук, помияр такъв!” – разликата е очеизвадна.4. Ако все още си падате по смучещи бонбони, близалки, дъвчащи бонбони или други подобни глупости, ти си кралят на гейовете. Хетеро мъжът слага в устата си само препечени ребърца, пържоли, кюфтаци, свински крачета или женски гърди. Сложиш ли нещо друго и минаваш на другия бряг.

5. Ако пиеш слабо или безкофеиново кафе, и особено ако сложиш в него обезмаслено мляко, то лявата лента се е завъртяла за теб. Кафето е затова да е силно, черно и със силен аромат. Ако пък си сложиш и изкуствен подсладител, то все едно си целунал мъж по устата.

6. Ако знаеш повече от шест цвята и повече от четири вида десерт, вече не си от отбора на мачовците. Истинският мъж няма място в главата си за да помни всички тези глупости, има много по-важни неща за помнене като футболистите от А група на футболното ни първенство. И да не забравяме, ако знаеш повече имена на платове от вълна и памук, то гейството ти е в кръвта.

7. Ако караш кола с две ръце здраво хванал волана, нищо хетеро не е останало в теб. Мъжът слага и двете си ръце на волана само за да свирне бясно на бавните шофьори или докато псува някой по пътя. През останалото време едната ръка държи волана, а другата почесва тайни кътчета, прочиства ушите и носа, служи за смяна на радиостанциите, за ядене, пиене на бира и най-вече за да си поиграе с „котето”, което е на съседната седалка.

8. Ако ти харесват романтични комедии и сълзливи филми – оле, колко си гей! Мачото прави това, само ако е с мацка, която знае след това как да го възнагради.

9. Aко не харесваш мачовете и не крещиш подобаващо, резбата ти определено е на ляво. Крещенето по група набъчкани с тестостерон младежи, гонещи топка е сигурен признак за мъжкарщина. Крещенето пред телевизора никак не помага на играещите, но е сигурен израз на мъжките заложби и мъжествеността.

10. Ако можеш да прекараш на телефона повече от 30 минути бъбрейки с приятел или приятелка за всякакви теми и това не те доведе до бърза кончина поради изчерпване на говорните способности да знаеш хомо си. Хетеро мъжът успява да проведе важен разговор с 5 изречения или 8 кимвания.Силва Коен

чудеса.нетПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Гей си ако... - 2.7 out of 5 based on 15 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: