Станете автор в Ламята.ком

( Votes )
Оценка на читателите: / 5
Слаба статияОтлична статия 

Първото , което трябва да направите е да се регистрирате.Това става като тук попълните празните полета и изпратите данните си , след което на посочения от вас е-мейл адрес ще получите активационен мейл.След като активирате юзера си вече сте АВТОР.Това означава , че след като се логнете , ще Ви се отвори прозорец за писане на статия , а във дясната лента ще има меню САМО ЗА РЕГИСТРИРАНИ , от където можете да прегледате публикациите си, да направите нова или да излезете от системата.

Как става писането на публикация?

При логване  (вход с потребителско име и парола) Директно ще бъдете пренасочени към страница за публикуване на нова статия. Към тази страница води и линка  Публикувай Статия от менюто САМО ЗА РЕГИСТРИРАНИ.Във редактора най-отгоре е полето за  заглавието на статията и два бутона - Запис и Отказ.За съжаление има досаден бъг, поради който при някои резолюции бутона Отказ и част от лентите с инструменти под него не се виждат целите.Самите ленти с инструменти силно напомнят на Word ( Microsoft Word ) и работата с тях не би била проблем за никого.

Добавянето на Видео клипове става , като се натисне иконата с надпис HTML и във отворилият се прозорец се постави ( paste ) кода за вграждане ( embed code ) на клипа , който искаме да публикуваме.

Разбира се отговори на всички въпроси относно публикуването може да получите и в коментарите към тази статия.

Държа да отбележа , че публикуването на статията става от МОДЕРАТОР , т.е. Вие си записвате статията , но тя няма веднага да се  покаже във сайта.Това ще стане след като бъде одобрена от модератора .Веднага след одобрението към Вашата публикация  ще бъде добавен и бутон за добавяне към социалните мрежи .

Станете автор в Ламята.ком - 3.4 out of 5 based on 5 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: