Пука ли ви за разстрела в Люлин?

( Votes )
Оценка на читателите: / 6
Слаба статияОтлична статия 

убийството в Люлин
Тежък инцидент стана в столичния квартал Люлин - 9 след полунощ.

С автоматично оръжие е бил нападнат млад мъж и убит на паркинга пред бл. 914.Жертвата е водачът на aвтомобил Мерцедес - сребрист металик с регистрационен номер СА 3957 АХ. Името му за сега е неизвестно.

Убиецът е изскочил пред колата и е стрелял почти в упор, след което отдръпвайки се продължил откоса и избягал . Водачът е загубил контрол над управлението, колата се е ударила в стълб на уличното осветление, прегънала го е и се е обърнала на една страна върху него.На предното стъкло на колата има най-малко 7 дупки от куршуми, като най-вероятноизползваното оръжие е автоматично. Общо изстреляните куршуми са между 10 и 13.

Убитият е на видима възраст около 25 г. с подстригана ниско коса, пише в пресата, но в някой издания се съобщава, че е 44 годишен и е криминално проявен. В Мерцедеса заедно с простреляния е пътувала и млада жена на име Теодора, която се е отървала само с леки контузии и силна уплаха.
Стрелецът е успял да избяга и самоличността му е неизвестна. На мястото на инцидента има много полицейски коли.

До 3:00 ч. Мерцедесът не беше свален от прегънатия стълб и тялото на водача не беше извадено.

Това е новината, която ще бъде на първите страници на вестниците тази сутрин. Обществото ще я прочете и ще реагира вяло. Повечето читатели ще се замислят дали имат приятел със сив мерцедес и ако да, може да звъннат по един телефон, за да се уверят, че всичко с познатия им е наред. Спътничката на убития – Теодора е добре, значи за нея няма какво да се притесняваме.

Но това е убийство. Отнет е нагло човешки живот, показано е на цялата общественост, че някой се смята за недосегаем. Днес един кръг от близки, приятели, колеги ще минат през шока, отричането, плача и тъгата за простреляния в колата на снимката. Това не е криминален филм с много ефекти и кофи с червена боя. Това е убийство под вашите тераси, пред вашите прозорци.

В едно напреднало общество, каквото претендираме че сме, факта, че се стреля с автоматично оръжие по улиците би накарало журналистите вече да са обсадили вътрешния министър и да го пържат на бавен огън за безопасността ни докато сме в леглата си или караме колите си. Факт е обаче, че новината за разстрел от упор не ни трогва, защото в нея има две вълшебни думички - „криминално проявен”. Е, явно има начин да приемаме спокойно и убийствата. И докато ги приемаме така спокойно ще има отново и отново да четем за тях.

 


Силва Коен

чудеса.нетПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Пука ли ви за разстрела в Люлин? - 4.3 out of 5 based on 6 votes
Коментари (1)
...
1 Понеделник, 18 Юли 2011г. 20:49ч.
skublata
Както винаги в медиите информацията не е истинска !!!!

Господин Цонков бе баща на 2 прекрасни деца М.ц И Дж.ц
Бе готин тежък и точен човек.Но си замина както си заминаха много други негови колеги!

Що се отнася до метресата,тя си е добре нищо и нямаше тогава,нищо и няма и сега,просто е сменила мутрата с друга или по точно с чужд портфейл.
Това е една глезена 20 годишна гозпожица,която бе любовнца на г-н Цонков
не е лошо дете,просто си е метреса.Хапна жито и след два дни бе в столичен клуб да разпусне от 'мъката' явно :)
Ноо,вечее не е модерно да си мутра и да си охранител,тв замря отдавна и предполагам,като и огладнее дупето на Скакалеца (теодора) ще потърси я международен шофйор на тир я нещо подобно.Те в люлин всички мои връстнички завършва така!!!

Криминално проявен не е страшна дума в бъгария драги писателю ...

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: