Вечно мрънкащите жени

( Votes )
Оценка на читателите: / 8
Слаба статияОтлична статия 
altЖените са популярни с факта, че винаги мрънкат. Винаги искат нещата да са по-добре, мъжът до тях да е перфектният и всичко да се случва според очакванията им.
Отричат? Да, всяка жена го отрича, но тайничко се съгласява, че фасоните, които повечето жени правят, са малко пресилени и често прекалено драматични.

Какво имам предвид? Жените никога не са напълно доволни от мъжете си, винаги намират някакви кусури и смятат, че нещо не е наред. Не е бил достатъчно мил предната вечер, казал е някоя реплика, която не е прозвучала достатъчно влюбено и бързат да си правят трагичните изводи, че нещо в отношенията не е наред.
 
 
 
 
Наскоро ми разказаха за това как не е купил любимия сладолед на половинката си, защото се объркал кой тип точно тя харесва, и след това станал грандиозен проблем, при който се стигнало до заключението, че той не я обича както преди и вероятно отношенията им са към своя край. Той самият е започнал също да се замисля дали това не е така, щом тя не спира да му го повтаря с повод и без повод.

Незнайно защо, жените винаги умуват нещата и си правят тежки изводи от дребните неща.
Не че не трябва да се обръща внимание на детайлите, но, съгласете се, понякога е прекалено. Така е поне с 70% от жените! Тази по-голяма част от нежната половина на човечеството просто винаги изопачава фактите, чувства се недоволна от половинката си и сама си създава проблемите, макар че те не винаги са толкова сериозни.

 

 


Защо трябва да се отучат от този вреден навик?
Първо трябва да се уточни, че има мъже, които си заслужават вечните фасони и има защо жените им да са вечно недоволни от тях. Но, точно в тези случаи, решението е най-логично. Виждате ли, че половинката ви не желае да се промени и винаги прави нещата без да се съобразява с вас и ви дразни, значи трябва да преосмислите връзката си. Все пак двама души освен че трябва да се обичат, е нужно да се разбират и да са в хармония, за да бъде връзката им пълноценна.

Има обаче една друга група жени, които просто си мрънкат профилактично.
Те демонстрират недоволство и все нещо не им е наред. На всеки се случва да е в криво настроение, но това не трябва да е перманентно състояние. Мъжете се отегчават от мърморенето на жените си и в един момент свикват. Спират да обръщат внимание на постоянните забележки и хапливи коментари и си правят, каквото си искат. „Като си пееш Пенке ле, кой ли те слуша?“ Това още повече вбесява жените и се започват скандалите вкъщи.

Ако сте от жените, които все се оплакват от нещо и недоволстват, време е да се отучите! Мъжете, а и околните, се отегчават и дори изнервят от този род дами. Омръзва им вечното мърморене и инстинктивно започват да търсят спокойствие. Когато са все още лудо влюбени, това не им прави впечатление, но с времето този вреден навик започва да дразни и да отегчава. Вечното мъмрене и опяване е в състояние дори да убие чувствата на всеки човек. То е присъщо и на някои мъже, но при тях се среща много по-рядко.

Точно поради този факт много мъже започват да търсят спокойствие вън от връзката. Дали ще е сред приятели на чашка или в обятията на някоя друга, важното е да избягат от тази, която все им опява за нещо.

Спрете да се мъчите да моделирате половинката си и да се опитвате да вкарвате поведението му в определени рамки. Жените искат да имат перфектния мъж и той да отговаря на очакванията им. Той обаче може никога да не се появи и затова се опитват да напъхат в изградената представа този, с който са в момента.
 
Всеки човек си има недостатъци. И би било ужасно, ако усещате как някой все се опитва да ви казва какво да правите, да не ги харесват напълно такива каквито са, а да ни оформя по свой модел. Всеки може да се промени, ако достатъчно обича човека до себе си. Промените обаче могат да бъдат само козметични, не и коренни.

Затова приемете мъжа до себе си такъв, какъвто е. Ако мислите, че се нуждае от генерална промяна, то вероятно вие се нуждаете от нов партньор.

интимно.розали.ком

 









 




Вечно мрънкащите жени - 5.0 out of 5 based on 8 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: