Как да привлечеш вниманието на един мъж

( Votes )
Оценка на читателите: / 11
Слаба статияОтлична статия 
Това са малка част от нещата с които можете да привлечете вниманието на един мъж. Жените, които отговарят на тези изисквания определено за желани от голяма част от мъжете. Един проследил те поглед струва много повече от хиляди думи, особено ако е на мъж. Зад присвитите мъжки клепки почти винаги се крие силна страст и деликатно предпочитание. Вие сте обект на нашите желания.


А ето по какво във вас се заглеждаме най-дълго и най-преценяващо.

alt По това красиво деколте

Намеците и загадките ни възбуждат много повече от директното излагане на показ. Именно затова се впечатляваме от съблазнителното ви деколте, което ни кара да развихрим въображението си.  Не е тайна, че на мъжете им харесва по-скоро да си представят, отколкото да гледат. Едно деколте може да влуди мъжкия поглед, когато само загатва извивките и формите, без да изважда на показ всичко останало. Женското деколте е поезия за мъжките очи.
Въздействието му е още по-изключително, ако по него липсват белези и несъвършенства и ако е покрито с нежен слой ароматна пудра. Но има и още нещо: ако се решите на по-голямо деколте - отпред или отзад -не забравяйте, че неподходящото бельо, което се подава отдолу, може да помрачи цялото очарование на гледката.
И ние сме виждали изобилието от сутиени, което се предлага в магазините.
Така че - изберете най-подходящия модел и цвят!
Само така неудържимата рокля с щедро деколте, която се готвите да облечете, за да ни впечатлите, ще прикове погледа ни.

alt По зашеметяващите извивки на бедрата

Някои го споделят открито, на други им е неудобно и се осмеляват да го признаят само пред приятели, но всички ние обожаваме до умопомрачение омайните извивки на женските бедра.
Понякога това, което мислите, че ви е излишно, за много мъжки погледи не достига. Според мъжките вкусове нежните и закръглени линии са много по-приятни от ъгловатите форми и изпъкналите кокали.
Излишните 1 - 2 килограма, които тревожат повечето жени, влудяват мъжете. Стига да не сте наистина с наднормено тегло.
В никакъв случай не пропагандираме напълняване и отпускане, а ви съветваме да разгледате тялото си пред огледалото с широко отворени очи и умело да се възползвате от това, което ви е дала природата.
Тънката талия, контрастираща на стегнатите и добре оформени бедра, изглежда доста секси в мъжките очи.
Ние мразим отпуснатото тяло, но не и добре изразените извивки. За да постигнете лелеяните форми, поработете върху тялото си с упражнения, а не само с изтощителни диети.
Само така ще успеете да подчертаете красивото и да замаскирате всичко останало. За разлика от тази с ролките на главата спортуващата жена е доста приятна гледка за нас. Особено ако е леко запотена...

alt По красивата коса

Азбучна истина е, че мъжете обичат дълги женски коси.
Късите подстрижи отиват на твърде малко дами. Ако има нещо, което безусловно ентусиазира мъжките ръце, то това е удоволствието да докосват дълга, гъста и добре поддържана женска коса. Независимо дали е удивително руса, ослепително червена или гарвановочерна, по-важното за нас е тя да е дълга, блестяща, здрава и гъвкава.
Запомнете, че прерасналите корени на боядисаната коса се набиват неприятно и дразнещо в очите ни.
Получаваме спазми от загубилия цвят и блясък косъм и не понасяме пърхот, полепнал по сакото.
Обичаме обаче красивата коса в готов вид - никак не ни е приятно да гледаме как се разхождате с ролки, щъркелчета и други такива аксесоари за преобразяване на прическата във вид, достоен за мъжкото ни възхищение.
Фризьорските тайни запазете само за вас.

alt По кожата - магнит за мъжките ръце

Мека, копринена, сатенена... С една дума - изкусителна.
Такава кожа е безбрежно море от еротика.
Но повечето дами забравят да полагат грижи за нея и я оставят на произвола на съдбата. Груба грешка, защото външните влияния могат да я обезобразят. Сухотата, пъпките, петната, целулитът и стриите са най-несъблазнителните неща на света за нас.
Защо ни лишавате от удоволствието да докосваме кожа като коприна, като поддържането й е съвсем простичко нещо?
Само пет минути на ден са достатъчни, за да я запазите в перфектно състояние. И малко постоянство.
Няма нищо по-вълнуващо от уханието на женска кожа след баня, особено ако е на мазана с лосион или ароматно масло за тяло. Минимум един път месечно помагайте на вашата кожа да се отърве от насъбралите се излишни мъртви клетки с пилинг-маска за тяло и масажи с остра ръкавица. Но внимавайте да не я нараните или протриете, защото раните действат много отблъскващо. Ние се опияняваме и от съблазнителния аромат на парфюмираната пудра за тяло само обаче ако е нанесена върху чиста кожа.
Пудрата, освен че тушира “бляскавите” участъци, прикрива и малките дефекти. Откъде знаем всичко това? Ами мъжките ръце знаят всичко за женската кожа. Затова не пренебрегвайте съветите ни.

alt По жените, които ухаят изкусително

Феромони е магическата дума, която отключва неудържимото привличане между мъжа и жената.  Това са хормоните, които събуждат желанието, разпалват страстта и еротичния огън в тялото ни. феромоните са тясно свързани с обонянието и индивидуалната ароматна аура.

„Тази, която управлява ароматите, владее мъжките сърца" - категоричен е Жан Баптист Греньовил, изпълнител във филма „Парфюмът". В неговото твърдение е заключен целият смисъл за ролята на уханията в хазартното изкуство на съблазняването.
Затова отдаваме такова голямо значение и възпяваме дамския парфюм.
Всеки парфюмен аромат носи определено послание, а всяко послание предоставя както на мъжа, така и на жената идея за по-въздействащо поведение по време на любовния акт.
Друга малка тайна, която може би не знаете, е, че обожаваме ваниловите аромати.

alt По изразителните очи

Нежен, лукав, съучастнически, заплашителен, пренебрежителен, алчен, премрежен... чувствен!
„Погледът може да каже всичко - твърди испанският поет Густаво Адолфо Бекер: - Твоите устни ми казват -отивай си, но твоите очи ми казват - ела!"
Няма друго нещо, което така силно да привлича мъжете, както женските очи.
Блясъкът на ирисите, дългите и гъсти клепки, добре нанесената цветна спирала за мигли, перфектно прикритите с коректор кръгове под очите и красиво очертаните вежди - всичко това прави погледа на жената особено пленителен.
Научете се да използвате очите си не само за да гледате с тях, а за да изразите себе си.

alt По устните, които се смеят

Един малък жест с устните е достатъчен, за да изразите пренебрежение, одобрение или удоволствие. Те, също както и очите ви, са способни да изразяват много неща, без да произнесат и една дума. Измежду всички жестове с устни има два, които са безусловно свързани с трудното изкуство за съблазняването: усмивката и целувката.
Една може да се усмихва сладко, иронично, закачливо или нежно.
Може да се смее. за да съблазнява, може да се усмихва, за да покаже, че е съблазнена.
Каква е за нас съблазнителната усмивка?
Тази, която се демонстрира от сочни и плътни устни. За да я постигнете, е достатъчно да ги изрисувате с контурен молив и да ги начервите леко с цвета червило, който най-много ви отива. Ние обожаваме червените перлени червила, с почти заплашителен цвят, но за съжаление знаем, че яркочервеното не отива на всяка жена.
Молим ви само за едно - когато ни целувате, да бъдете внимателни и да не оставяте нагли отпечатъци от устни по ризата или по лицето ни.

alt По разголения гръб

Жените имат гръб.
Навярно никога не се сещате за него, освен ако не моли за почивка и не крещи от болка.
Навярно никога не се замисляте, че гърбът е още една част от тялото ви, която е много съблазнителна за нас.
Мъжете обожават роклите с гол гръб, гъвкавите движения на гръбнака и грациозната женска походка. Хармоничната фигура предполага и хармонични движения, изправено тяло и добре оформени рамене. Каквато и да е, жената губи очарованието си, ако ходи прегърбена и без финес.
Не го забравяйте!

alt По ... тези крака

Показвайте от тях толкова, колкото е нужно.
Преди 100 години да покаже една жена глезените си, е било направо лудост.
Днес мъжете са свикнали да гледат навсякъде красиви и разголени дамски крака, подаващи се под къси полички.
Панталоните са удобна дреха наистина, но предпочитаме полите, независимо с каква дължина. Тайната на съблазняването се крие в мярката - ако не ви отива много къса пола, по-добре облечете такава със средна дължина, която да прикрие несъвършенствата и да покаже предимствата.
Прекаленото мини (не повече от 30 см) е запазена марка само за стройните и добре оформени крака, без грам тлъстинка по тях.
Средното мини, което достига до средата на бедрото, е подходящо за жените със слаби и дълги крака. А класическата версия (10 см под коляното) е приемлива за почти всички, стига да нямат целулит по колената и прекалено къси и набити крака.
Кожата също е важна. За да ни омагьосат краката ви, тя трябва да е задължително гладка, без косми, олющвания, разширени вени и спукани капиляри.
А, и чорапогащникът - стегнат, с ликра, в подходящ цвят и по мярка! Няма нищо по-грозно от жена с усукан чорапогащник.
Направо отпада от класацията като отявлена мърла!

alt По ръцете - предчувствие за милувки

Когато човек докосва, той чувства, а ръцете са най-съвършеният инструмент за любов.
Милувките са есенцията на нежността и, разбира се, неповторимо оръжие за съблазняване. Сега погледнете към ръцете си за миг.
Имат ли добър външен вид?
Можете ли да ги показвате, без да се срамувате от това как изглеждат?
Ръцете са вашата визитна картичка пред мъжете.
Добре държаните нокти, липсата на мазоли, меката кожа са основната част от грижите, които трябва да полагате за ръцете си.
Всеки път когато миете чинии, перете, работите в градината или сменяте лентата на пишещата машина, задължително използвайте специален хидратантен крем за ръце.
Поддържайте ноктите си чисти и добре подрязани.
Така, когато ни докосвате, ще се чувствате по-сигурна в себе си.
Не ви съветва маникюристката, която иска да спечели от това, а си го позволяваме ние, мъжете, защото обичаме да ни милват красиви женски ръце.

интимно.розали.комПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Как да привлечеш вниманието на един мъж - 3.8 out of 5 based on 11 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: