Разхленчи се Бойко на американска територия ...

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 

смешен Бойко Борисов

Бойко Борисов – като го погледнеш мъж-канара. Сила струи от него за двама. Жените си го представят гол до кръста как държи с яките си ръце маркуча и гаси ли, гаси пожари...

От силните мъже обаче, не само жените очакват мъжко поведение. В общи линии Борисов успяваше да се държи като мъжкар, но при посещението си в Чикаго неформалният лидер на ГЕРБ се разлигави и завайка като баба.

Бойко Борисов разкри пред сънародниците ни, живеещи в Чикаго, че партията му готви коалиция с ДСБ на Иван Костов.


"Сега с Костов намерихме общ език. Даже това българските медии не го знаят. Направихме няколко срещи. Общият противник е ясен. Толкова ги мразя комунистите...", отсече Борисов на срещата в православната църква "Свети Иван Рилски",

Разчувстван по някаква си причина, Борисов продължи с откровенията и сподели, че според него най-големият проблем на България е лошият човешки материал.

"Това е основата на населението в момента – 1 милион цигани, 700-800 хиляди турци, 2 милиона и половина пенсионери. Ей това е срещу ГЕРБ", обясни кметът.

Борисов разясни, че пенсионерите "гласуват с цялата си глупост".

И вие – милион и половина, дето избегахте... Материалът, дето се явява на избори или от който можем да избираме като кадри, никак не е голям. Лесно е да се каже: "На тебе разчитаме". Ако така ще разчитаме, значи след 1 година ще се издъня и аз". Така описа електоралната ситуация Борисов.

След като се жалва колко е зле електоратът, Борисов започна да описва с черни краски и положението в страната като трагично, оплаквайки се от БСП, ДПС, от продажния манталитет на българите, дори от прегрешилите в собствената му партия, съобщава вестник "Сега".


хленчи Бойко Борисов

Борисов описа и своя план за превземане на Македония отвътре, който заимствал от гърците – да се изкупят предприятията й, да се подчини икономически и да й се влияе, покрай желанието й за членство в ЕС и НАТО.

"С икономически инструменти можем да постигнем всички цели там... Оттук нататък можеш да ги накараш да признаят и историята... И по-голям приятел и съсед от Македония няма да имаме. Просто те самите ще ни обичат", разясни кметът.

Всички си имаме лоши дни. Понякога на всеки му става криво и тягостно, ама бива ли така бе, Борисов? От народен Супермен и герой да се приземиш на селската седянка и да почнеш с вайканията. Айде, не тъжи – ще гласуваме за теб, за да не плачкаш! Нали такава е и целта на цялата тази драма...

Силва Коен
 ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Разхленчи се Бойко на американска територия ... - 3.0 out of 5 based on 2 votes
Коментари (3)
боико
3 Петък, 17 Април 2009г. 15:58ч.
мим
ЕТО от къде Б.Борисов и" кукловоди" са взели идея и примери за своя проект ГЕРБ. Забележете:""Власт чрез дисциплина", "Власт чрез единство" и"Власт чрез действие".Точно това демонстрира Борисов пред народа.Пресата"слугинаж" от сутрин до вечер натрапва недоволство в главите на народеца и почвата за този мръсен проект е подготвена."Неудовлетвоността е идеалната почва за авторитаризма".Е сега вече не трябва да се мълчи,защото авторитаризма настъпва заедно с полицейската демокрация и резултата ще е" Путинизация"на България.Последствията ще бъдат ужасни за Нас по интелектуалните люде,които сме по чувствителни за права,свободи, солидарностит.н..Верно народа е объркан и унижен от непрекъснатото повтаряне на едно и също ,че политиците са лоши, министрите крадат и т.н.,но все пак България е в ЕС и перспективата е по добра от" Полицейската демокрация" която предлага Борисов, като начин за управление.Пример:че ще отзовава депутати,че ще превзема други държави (изказването за Р.Македония) което противоречи на Конституцията.ХОРА БДЕТЕ!!!!!.
чисто
2 Петък, 17 Април 2009г. 15:49ч.
Genoveva

Абе братя софиянци, защо взехте да плачете когато, взе да става чисто,и то когато взе да чисти Сергейчо Градския.Б.Б.ви припомни откъде сте дошли,и колко чисто е било в родните ви места и ВИЕ повечето си мълчите.Помните ли това:" Дедо пишка ми се-пикай под черницата: или това" Бабо купи ми Фафла и хоп хартийката на земята: О Боже!!!!!.Има разлика в ранното въСпитание на Банкю Боримечков и Възпитанието на Сергейчо Градския,затова единия не изтърпя и започна да чисти.Трайте си.!!!

{loadposition do}
klepane
1 Вторник, 10 Февруари 2009г. 10:34ч.
baixui
egati tendenciozata porachkova statiq.Kakvi sa tezi komentari kato signalno zalto?

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: