Забраниха цигарите, сега забраняват и целувките

( Votes )
Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 

забранени целувки

Пушачите ги преследват като дивеч. Забрани, наказания, глоби. Налага им се да се крият в тоалетните или да пушат надвесени по прозорците подгонени от настървени в преследването непушачи. И някак в цялата тази гонка се пропуска факта, че пушачите не отвръщат на удара, именно защото не искат да тровят с навика си околните.


Непушачите пък от своя страна смятат, че имат право на този „лов” защото им пречи на здравето. Но ако някой си направи сметката колко са убитите и пребитите от консумиралите алкохол шофьори и побойници ми се струва, че цифрата няма да е завишена от страната на пасивните пушачи. Въпреки това алкохол се продава и консумира и никой никого не преследва за това.

Вече има и забрана за целуване. Дали това е началото на нова посъвместна забрана? Дали лека полека подобни табели ще се появят и по други места и градове?

На предупредителната табела е показана целуваща се двойка в профил, зачертана с червено. Тя се намира на гара "Уорингтън", северна Англия и забранява целувките за довиждане на заминаващите и изпращачите.

Поставена е от жп компанията "Върджин Рейл", която експлоатира гарата. Мотивът на управата на компанията е, че целувките и прегръдките предизвикват навалица и задръстване пред гарата и търговците, които имат магазини там се оплакват.


забраняват целувките

Човечеството много държи на правата и свободите си. Още повече държи да има свободата да поставя забрани на друга част от човечеството. Както сме я подкарали скоро единствената ни свобода ще е да поставяме забрани.

Силва Коен

 
ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Забраниха цигарите, сега забраняват и целувките - 3.7 out of 5 based on 3 votes
Коментари (1)
otlichna statiya
1 Петък, 27 Март 2009г. 16:19ч.
Genoveva

İztsalo poddarjam napisanoto v statiayata i bihme mogli da dobavim, che ne samo alkohola i na parvo mqsto alkoholat trqbva da bade zabranen ,a sa6to taka kakvo da kajem za drogeriite , za upadachata muzika i drugi podobni ,koito ne samo ne se zabranqvat a se podstrekavat zaradi visokite pechalbi i posleditsi ,koito vodqt sled sebe si oshte po- golemi pechalbi.

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: