Кое обедини Ватикана и мюсюлманските лидери?

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 

мюсулмани и християни обединени

Хомосексуализмът не е ново явление. Напоследък обаче хомосексуалистите засилиха натиска си върху обществеността за признаване на техните права и свободи. Показността с която афишират сексуалната си ориентация накара дори и отколешни врагове да се обединят.


Във връзка с предстоящата конференция за расизма африкански, мюсюлмански държави и Ватикана формираха общ блок в ООН срещу признаването на хомосексуализма. Те се обявиха категорично против споменаването на понятието за сексуална ориентация в изготвян в момента проект за международна декларация. В нея се предвижда да има текст, който да гласи "да бъдат осъдени всички форми на дискриминация и всички други видове нарушения, основани на сексуалната ориентация”.

Предвидено е текстът да бъде приет през април на конференция в Женева за расизма. Африканските държави начело с Република Южна Африка, мюсюлманските страни, сред които Иран, Саудитска Арабия и Индонезия, както и Ватикана, се обявиха твърдо против включването на понятието за сексуална ориентация.


мюсулмани и християни обединениВсе още хомосексуализмът се смята за престъпление в много африкански и мюсюлмански държави, отбелязва Франс прес. Представителите на западни страни, включително САЩ, и латиноамериканските държави застанаха на противоположна позиция.

Силва КоенПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Кое обедини Ватикана и мюсюлманските лидери? - 1.0 out of 5 based on 2 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: