Унищожете гъбичките и паразитите в себе си с КОКОСОВО МАСЛО

( Votes )
Оценка на читателите: / 16
Слаба статияОтлична статия 
кокосово масло против гъбички

Кокосовото масло се оказва незаменим съюзник в борбата с паразитите и гъбичките в човешкия организъм. Напоследък все повече изследвания сочат, че именно гъбичките и паразитите са причинителите на злокачествените заболявания, множествената склероза и редица други сериозни заболявания. 
 
Кокосовото масло е лесен и вкусен натурален начин да се справите с кандидата. Симптомите, свързвани с кандида включват хронична умора, отслабване на паметта, промени в настроението, хронична кашлица, чести синусови инфекции, повтарящи се гъбични инфекции, замъглено зрение, желание за ядене на сладки храни и болки в корема, депресии, безпричинна тъга и много други.
Лечението на кандидата в човешкият организъм е трудно и придружено от странични ефекти по-лоши от първоначалните симптоми
 
Ползите от кокосовото масло при борбата с гъбичните инфекции е открита, след като е направено проучване в Исландия и Нигерия, което е установили, че в страните, където редовно се ядат кокосови орехи, заболеваемостта от кандида е учудващо ниска. Това се дължи на факта, че кокосовото масло съдържа големи количества лауринова киселина и каприлова киселина, които и двете имат противовирусни, антимикробни и противогъбични свойства. Тези компоненти на кокосовото масло се целят във вредните бактерии като в същото време не закачат полезните бактерии, което спомага за балансирането на флората в храносмилателната система. Те също така убиват излишните гъбички и другите гъбични организми с прекомерно размножаване в тялото. 
 
Възниква въпросът дали приемът на кокосово масло може да бъде вреден по какъвто и да е начин. Естествените нерафинирани мазнини в кокосовото масло са средно-верижни наситени мазнини – видът който по-лесно се трансформира в енергия вместо да се натрупва в тялото. Добавянето на умерено количество кокосово масло към храната трябва да се приема като безопасна стъпка. Всъщност, наситеното съдържание на мазнини в кокосовото масло го прави чудесен избор за готвене, защото маслото не се уврежда при високи температури за разлика от другите видове готварско олио.
 
Важно е да не купувате хидрогенирано кокосово масло. Този процес унищожава полезните свойства на кокосовото масло и го превръща в субстанция с високо съдържание на опасни транс-мастни киселини. Най-добрият вид кокосово масло е органичното студено пресовано кокосово масло, което е най-близко до естественото му състояние и предоставя най-много здравословни ползи.
 
Привържениците на лечение на гъбични заболявания и превенция срещу тях показват, че е необходимо постепенно да се достига до консумация на около три супени лъжици кокосово масло на ден. Най-добре е да се започне с една чаена лъжичка на ден и постепенно да увеличавате до достигането на трите супени лъжици на ден споменати по-горе. Колкото по-тежък е случаят на кандида, от който страдате, толкова по-бавно трябва да увеличавате дозата към желаното количество, за да избегнете смазващите симптоми при отмирането на прекомерните гъбички. Тези симптоми са грипоподобни и включват главоболия, настинки и умора. Те обикновено продължават около 3-5 дни в зависимост от сериозността на засегналата ви инфекция кандида. 
 
Добавянето на кокосово масло към храната не е трудно. В зависимост от марката, която купувате, кокосовото масло има много лек вкус и е подходящо за почти всякакви храни. Лесно можете да използвате кокосовото масло вместо масло върху печените филийки или като готварско олио в рецептите. Опитайте да добавяте по супена лъжица в кафето или разбъркайте от маслото в овесената си каша.

кокосово масло в кафето за отслабване
 
Кафе с кокосово масло (олио) + канела
 
Кафе с кокосово масло и канела – звучи необичайно, нали? Освен прочистването от кандида тази необичайна смес помага и при отслабването и контрола на инсулина. Факт е, че уникалното кокосово масло се топи при температура 25 градуса. Попадайки в тялото, то действа очистващо на кръвоносните съдове, освобождава ги от плаки и токсини и действа както очистващо, така и отслабващо (zajenata.bg).
 
Рецептата за кафе с кокосово масло е следната: към приготвената напитка се прибавят две супени лъжици кокосово масло, малко канела, всичко се разбива хубаво и се изпива на бавни глътки. След такава порция обогатено кафе ще усетите глад чак в ранния следобед. През това време пийте достатъчно вода, за да измиете от тялото си токсините.
 
Режимът с кокосово кафе подобрява работата на главния мозък и балансира стойностите на холестерина и кръвната захар. Освен намален прием на храни и контрол върху апетита за отслабването допринася и ускореният метаболизъм – все под въздействието на доброто кокосово масло.
 
Можете да използвате кокосовото масло външно, ако имате микоза или гъбичен обрив. Кокосовото масло може да се използва за локално лечение на микоза или на гъбични инфекции. При външно лечение прилагайте малко количество кокосово масло върху засегнатото място по 3-4 пъти всеки ден. Това лечение е най-ефикасно, ако в същото време пиете и масло вътрешно.


7 храни, които убиват паразитите в човека

Кога зехтинът е полезен и кога вреден?

Силата на екстракта от грейпфрут

 

 


ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Унищожете гъбичките и паразитите в себе си с КОКОСОВО МАСЛО - 4.5 out of 5 based on 16 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: