Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 14.08.2019

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Не всички хора изпълняват своите обещания, а днес ще можете по нов начин да погледнете на хората, които са се оказали лицемери. Техните желания са доста далече от възможностите им. Този урок ще бъде труден особено за тях. Доверявайте се на онова, което виждате и формирайте своето собствено мнение за ставащото. Вашата откровена оценка може да помогне и на другите, но въпросът е, дали сте готови да приемете начина, по който те ще реагират. Постарйте се да бъдете по-далече от хора, които не може да се помирят с фактите.

Продължение...

Хороскоп за 14.08.2019 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
 

Хороскоп за 13.08.2019

( Votes )
Овен
Срещите и запознанствата през този ден могат да изиграят важна роля във Вашия живот. Много от представителите на знака днес ще се сблъскат с романтични увлечения, а някои ще се влюбят съвсем сериозно, и то от пръв поглед. Наистина, днес интуицията Ви е мълчалива и даже ще се скъпи да Ви подскаже макар и съвсем малко, така че рискът да започнете неподходящи отношения е доста голям. Денят е не лош за пътуване, но е най-добре да не го правите без придружител. Даже и най-мълчаливия, затворен и недружелюбен спътник е по-добър от никакъв. Парите си харчете пресметливо - съществува риск да направите необмислени и ненужни покупки.

Продължение...

 

Хороскоп за 12.08.2019

( Votes )
Овен
Днес ще Ви се прииска малко да си поиграете със своя любим човек - нещо като котка, с мишка - радостно забавление с жертвата, само че с щастлив край. Но дали това ще се хареса на Вашия самодоволен и самостоятелен партньор? Да се надяваме, че готвената роля ще му хареса, а иначе скандалът е неизбежен!

Продължение...

 

Хороскоп за 11.08.2019

( Votes )
Овен
Днес на Вашия любим човек няма да му се иска да Ви обвинява в каквото и да било, даже и действително да бъдете виновни. Какво пък - възползвайте се от добротата на своята половинка и не повтаряйте собствените си грешки.

Продължение...

  

Хороскоп за 10.08.2019

( Votes )
Овен
Мислете за бъдещето. Именно то днес заслужава Вашето особено внимание. Малките пропуски, грешки и недовършени работи днес ще останат незабелязани, но по-късно ( и разбира се – в най-неподходящия момент), за тях обезателно ще Ви напомнят. Затова всичко, за което се захващате днес, се опитайте да направите безупречно. Денят се оказва много уморителени и във физическо, и в емоционално отношение. Само че да възстановите душевните си сили съвсем не е трудно: за целта от полза ще Ви бъде общуването с членовете на семейството и със старите приятели.

Продължение...

 

Хороскоп за 09.08.2019

( Votes )
Овен
До такава степен жадувате да пътешествате, че само ако можехте, вече бихте се промъквали къ Аерогарата, стискайки документите си в ръка. Въпреки това предимство непременно ще има чувството Ви за отговорност. При това положение малкото, което бихте могли да направите е , да поглезите себе си с компанията на новият екзотичен познат.

Продължение...

 

Хороскоп за 08.08.2019

( Votes )
Овен
През този ден партньора или началника може да са в лошо настроение, поради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за споделяне на нови предложения, да се изявявате пред широка аудитория, или да се отчитате пред началника си. Не се препоръчва встъпване в брак, изясняване на отношенията с родителите , да сключвате официални съглашения (особено дългосрочни), както и да водите преговори с юристи, адвокати, купувачи и застрахователни агенти. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно коректно.

Продължение...

  

Страница 256 от 460

<< Начало < Предишна251252253254255256257258259260Следваща > Край >>