Виж своя Хороскоп за утре и вдругиден! Разбери какво те очаква и бъди готов с  отговорите преди да са ти задали въпросите! При нас ще откриеш още:

Хороскоп за 01.06.2019

( Votes )
Овен
Днес нямате настроение за работа, а шефовете незабавно ще забележат това. Не очаквайте разбиране и снизхождение - няма да Ви простят грешките и недовършените неща. А и обстоятелствата днес не са най-подходящи за мързелуване и бездействие. Така че се настройте на продуктивна вълна. Вие сте нетърпеливи и раздразнителни, и затова не са изключени трудности и отношенията с близките. Обкръжаващите няма да Ви простят пропуските, но охотно ще поощряват благородните пориви.

Продължение...

 

Хороскоп за 31.05.2019

( Votes )
Овен
Очаква Ви неуспех в борбата с конкурентите. Много ще Ви бъде трудно да постигнете желаното и да реализирате своите планове и май изглежда, че и околните , и звездите са против тях. Нищо не е толкова безнадеждно, но просто трябва да се замислите, дали наистина сте избрали правилната посока. Денят открива пред Вас не малко нови възможности. Имате шанс да спечелите своя лична победа. За тази цел трябва да сте изключително искрени и естествени. Избягвайте лицемерието във всичките му прояви, и не се опитвайте да скриете своите слабости, подражавайки на другите.

Продължение...

 

Хороскоп за 30.05.2019

( Votes )
Овен
В семейството на Овните почти всичко днес ще бъде хубаво. Това може да Ви наведе на подозрения, че нещо не е така, както трябва, и от Вас се опитват нещо да скрият. Не давайте думата на своята мнителност - всичко само Ви се струва. И ако не Ви се струва, по-добре е да се възползвате от момента и да дадете възможност на душата си, да си отдъхва, докато и се иска.

Продължение...

  

Седмичен общ хороскоп 27 май – 02 юни 2019

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Овен
Не  се  опитвайте  да  правите  героични  постъпки, защото  никой  няма  да  ги  оцени. По-добре  се  постарайте да  се  оправите  с  натрупалите  се  дребни  проблеми. Още  о  понеделник  съществува  опасност  да  бъдете  засипани с поток  от  срещи, телефонни  разговори  и  работа  с  документи. Вероятни  са  и  допълнителни  грижи, свързани с  организационни  мероприятия.  В  петък  може  да  Ви  притесняват  грешки  и  бъркотия в  работата, както  и  усложнения  в  личния Ви  живот.

Продължение...

Седмичен общ хороскоп 27 май – 02 юни 2019 - 5.0 out of 5 based on 2 votes
 

Хороскоп за 29.05.2019

( Votes )
Овен
Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да се нарушат плановете Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух свобода и индивидуалност. Със здравето сте добре, а ако има някакъв проблем, днес е подходящ ден, за да се заемете с него. Ако искате днешния ден да е успешен, станете много рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, ако липсва пълна увереност в успеха. След работа пообиколете магазините - това ще Ви ободри.

Продължение...

  

Страница 211 от 374

<< Начало < Предишна211212213214215216217218219220Следваща > Край >>