Понякога трбва да се нарушават правилата в секса

( Votes )
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 
Понякога трбва да се нарушават правилата в секса

Повечето жени се придържат кум готови правила е любовта и дори в секса. Но е добре, когато правилата се нарушават и се излиза от общоприетите изисквания. Не трябва да се забравя, че с времето всичко се променя.

Правилото гласи: Най-късият път към сърцето на един мъж минава през стомаха му.

Нарушете правилото: Ако търсите горещи преживявания, трябва да излезете извън кухнята. И не е ли малко обидно за самите мъже твърдението, че любовта им минавала през... стомаха - звучи все едно спира да пие кафе някъде по пътя между далака и левия бъбрек.
:

Колко е нечестно мъжката да минава през храносмилателната система, а женската - през мозъка например. 
Любовта, независимо по какви пътища „пътува", винаги стига до сърцето. 

Правилото гласи: Никога не правете секс още на първата среща. 

Нарушете правилото: Всяка максима с „никога", особено що се отнася до толкова деликатна тема като секса, е неприложима, дори малко крайна. Ами ако и на двамата непреодолимо ви се иска да се хвърлите в обятията си, макар че сте излезли за първа вечер заедно, няма да стискате зъби заради някакво глупаво правило! 
Ако не го направите, това би било чиста загуба на ценна сексуална енергия в пространството. 
Колкото до това как ще се отрази спешната консумация на по-нататъшните ви отношения е друг въпрос. В момента говорим за секс. 

Правилото гласи: Никога не симулирайте оргазъм. 

Нарушете правилотоДа, ами ако мъжът е решил да прави любов с вас, докато не експлодирате, а вече е 3 сутринта?... А искате все пак да подремнете, за да сте свежа за закуската със симпатичното момче от рекламния отдел?
Трябва ли да се откажете от огромната необходимост, наречена сън, само защото някой бил решил, че да симулираш оргазъм, не е правилно.
Умните жени имат приоритети по отношение на удоволствията.
Затова, мила, симулирай!
Направи го шумно и очевидно: „0,миличък, свършвам, да, свърших! Хайде сега да поспим малко."

Правилото гласи: Важна е не големината на пръчката, а магията, която може да направи.

Нарушете правилото: Да-да! Пълна магия! Мъжете може и да знаят защо, но трябва да имат и с какво.

Правилото гласи: За да ви харесат мъжете, не бъдете глезени, страхливи жени.

Нарушете правилото: На вас, жени, които работите осем часа на ден и въпреки това намирате време за любимия; които можете да сглобите спалня от каталог само с отвертка и ксерокопие от инструкцията, просто ви се полага да проявите понякога и малодушие и ужасени от мъничкото паяче, да скочите, да размахате нежните си ръчички и да покрещите малко. А всички правила могат просто да си гледат работата.

Правила в секса

Правилото гласи: Ако не можете да кажете нещо мило, no-добре не казвайте нищо!

Нарушете правилото: Има си време и място за демонстриране на добри обноски. Например не върви да сте груби към дразнещия ви със заекването си случаен минувач, който обаче отзивчиво е откликнал да ви обясни къде се намира блока, който търсите.
Прекалената любезност в повечето ситуации от живия живот обаче е демоде и даже е малко досадна. Изискването на времето е по-скоро да проявявате твърд характер, отколкото да бъдете излишно мили.
Мъжете се отегчават от малодушните, плахи и готови да те засилят с благодарности, извинения и любезности девойки. Тъй че, ако ви е писнало от досадници, които ви подсвиркват от лъскави коли, не си правете труда да им се усмихвате. И без това повечето от тях, щом слязат от колата, нямат и грам самочувствие на мъже, на които би се усмихнало хубаво момиче.

Правилото гласи: Не можете да съдите за мъжа по външността му.

Нарушете правилото: Със сигурност можете. Не сте ли си казвали например: „Хм, това е една добре изглеждаща книга, която може би ще харесам... Знаете ли какво, ще я взема." (Без да се замисляте заменете думата “книга” с “мъж”.)
Нека бъдем реалисти: първо преценяваме как изглежда корицата на книгата и чак тогава я купуваме. Корицата е направена именно с цел да преценяваме по нея. Тя затова е и от външната страна.

Нарушете секс правилата

Правилото гласи: Винаги гледайте напред и не се обръщайте назад.

Нарушете правилото: Това може и да е вярно, ако става дума за любовни връзки. Но ако винаги следвате този съвет, може например цял ден да си ходите с дълго един метър парче тоалетна хартия, залепнало за полата ви, без да забележите.

Правилото гласи: Винаги трябва да изглеждате добре, дори и когато отивате да изхвърлите боклука. Защото никога не се знае в кой момент ще срещнете вашия рицар .

Нарушете правилото: Старайте се винаги да сте във форма, без да превръщате старанието си във фанатизъм и болезнена суета, и най-малко заради рицаря на бял кон. Ако прекарвате целия си ден пред огледалото, едва ли ще ви остане време да изхвърлите боклука.
Най-важното (и за мъжа, и за жената) е да ухаят приятно (т. е. личната им хигиена да е изрядна). Дори и когато излизат по чехли до боклукчийските кофи. Въпреки че, ако рицарят се окаже боклукчията, той едва ли ще усети (и най-вече оцени) благоуханията, които излъчвате. Но и в този случай има едно но: някои мъже се възбуждат много повече, ако усещат естествената миризма на партньора, отколкото, ако долавят уханието на парфюм.


интимно.розали.ком

ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: