Как да го побъркаш

( Votes )
Оценка на читателите: / 4
Слаба статияОтлична статия 
как да го побъркаш

След като виждаш, че връзката ви не върви добре или искаш да поставиш любимия си на изпитание, за да разбереш до кога ще те търпи можеш да последваш нашите съвети:

1.
Най-тържествено го попитай дали новата ти рокля те прави дебела, а след това избухни в сълзи.

2. Накарай го да се превъплътите в ролята на Брад и Анджелина... след това започни да го наричаш Анджелина.


3. Репликата: „Трябва да поговорим…“.

4. Набутай всичките му DVD-та на дъното на някой кашон и на тяхно място сложи филми като „Сватбата на най-добрия ми приятел“, „Четири сватби и едно погребение“, „Моята голяма луда гръцка сватба“, „Сватбеният агент“, „27 сватби“ и т. н. ... Схвана намека. 

5. Интерпретирай намека му да поразгорещите нещата между чаршафите като повод да си направиш странна интимна прическа и оформиш окултен символ точно на най-заветното си място.

6. От време на време му напомняй, че адски прилича на баща ти... точно след като сте правили секс.


побъркай мъжа си

7. След като ти каже чао, го догони и го попитай: „Съвсем сериозно... ще ми се обадиш ли пак? Ако нямаш намерение, просто ми го кажи още сега.“

8. „Случайно“ се сблъскай с родителите му (пред входната врата на апартамента им например)q още преди да те е запознал с тях.

9. Замести всички номера в мобилния му със собствените си координати, така че на когото и да се опита да звънне, да се свърже с теб.

10. Всеки път, когато гледа футбол по телевизията, прави нацупена физиономия и се разсърди, защото не ти обръща достатъчно внимание.


космополитан.бг
ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Как да го побъркаш - 3.0 out of 5 based on 4 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: