10 българи могат и искат да купят суперлуксозни тежкарски яхти

Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

българи с яхта
По време на социализма бяха направени всячески опити да се уеднаквят класите. Нямаше богати, нямаше бедни. Имаше връзкари. Дали това е било правилно не е обект на дискусия на тази статия. Факт е обаче, че в страната класовите различия започнаха бързо да набират сила. Двата полюса – много богати и много бедни започват да се открояват болезнено.

България е малка страна и народа е беден – това е всеобщото схващане. Но въпреки това се оказва, че не един българин е сред най-богатите хора в света и щом стане дума за купуване на лукс и суперлуксозни стоки обезателно някой нашенец е сред купувачите.

 

Луксозните яхти се явяват начина за афиширане на голямото богатство. И макар и учудващо се оказва, че 10 българи, 22-ма руснаци, 12 мароканци и шестима казахи са в клуба на топкупувачите на луксозни яхти. Имената им обаче засега се пазят в тайна.

Така нареченият клуб “Диво” (Divo Club) включва 100 топкупувачи от Италия и чужбина, съобщиха организаторите на изложението за яхти в Римини. То ще се проведе от 23 до 26 април в пристанището на адриатическия град, съобщава вестник "24 часа".


Членовете на клуба се подбират от Панаира на Римини, който е сред организаторите на събитието. Те ще могат да се възползват без ограничение от всички ексклузивни услуги по време на изложението. По традиция салонът на яхти в Римини е концентрация на лукс, тъй като се съпровожда от серия събития. Затова четирите му дни се наричат Rimini Yachting Lifestyle. Тази година те носят името White and Blue.

покупка на яхта

Гостите и купувачите на изложението ще могат да изпробват в морето избрана от тях яхта. Всяка вечер за участниците са предвидени коктейли, приеми, спектакли с мода, театър и музика. На изложението ще присъстват и т.нар. гостуващи звезди, или известни личности, които са поканени специално от организаторите. Сред тях са собственици на луксозни яхти, членове на Rotary Club, Lions Club, Golf Club от цял свят. Собствениците на VIP карта ще имат достъп до всички събития по време на изложението, а така също и до салона за красота, разположен в него.
 
ArtIvet.com
ВРАТИ от ВРАТИ.net - Интериорни, Гаражни, Метални, Дворни

 Силва КоенПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

10 българи могат и искат да купят суперлуксозни тежкарски яхти - 1.0 out of 5 based on 1 vote

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: