10 въпроса без сигурен отговор

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

altВсеки би искал  понякога  да получи отговор на следните въпроси, свързани с нежния пол. Проблемът идва от това, че никога не можем да сме сигурни, че отговорът й е истина. В повечето случаи тя ще отговори така, както на нас ни се иска, но дали ще е искрена?

1. Свърши ли?

Както знаеш, при жените това няма как да се провери със сигурност, така че не можеш да знаеш дали нейното „да” е наистина „О, да!” или „Ами… хмм… как да ти кажа…”

2. Харесвам ли ти или трябва да тренирам повече?

„Харесвам те такъв, какъвто си!” – това може би е самата истина. И все пак не бъди сигурен, че, ако коремчето ти се е позакръглило напоследък, ще го чуеш точно от нея.

 

 

3. Имаш ли нещо против приятелите/родителите ми да дойдат с нас на вечеря?

„Не, скъпи!” – това е най-вероятният отговор. И може и да е искрен. Само че… Пак няма сигурност – дори да мисли най-добрия ти приятел за човекоподобно, което е по-добре да стои далеч от любимата ви квартална бирария, едва ли ще го каже.

4. Харесва ли ти подаръкът ми?

Това е въпрос, на който всички отговаряме „О, да!”. Вероятно и ти го правиш, дори когато имаш намерение да намериш възможно най-затънтения шкаф за въпросния подарък.

5. Фантазираш ли си за секс с друг мъж?

Как си представяш тя да ти каже „да”? Е, вероятно някои жени биха казали „да” и биха добавили, че това е нормално, като се има предвид, че и ти вероятно го правиш, само че с жени. Но по-вероятно е да каже „Не, разбира се!” и да те остави да се чудиш дали е искрена. Съжалявам, няма как да разбереш.

6. Искаш ли да гледаме мача?

Жените знаят колко обичаме спорта и най-вече футбола и най-вече да го гледаме на чаша бира. Затова е много вероятно да се съгласяват да се присъединят към процеса от желание да споделят нещо, което на нас ни е приятно. А може би тя също обича да гледа? Знаеш ли…

7. Харесва ли ти това, което ти сготвих?

Ако рядко се хващаш да й сготвиш нещо, тя ще разбере колко важно е за теб едно потупване по рамото. И едва ли ще разбие илюзиите ти, като каже, че едва е издържала до края на порцията.

8. Харесва ли ти новата ми прическа?

Ако каже „да”, може би наистина я харесва; а може би не иска да развали радостта ти от новия външен вид, като каже „не”.

9. Искаш ли да си останем вкъщи?

Ако сте имали планове за излизане и ти внезапно решиш, че не ти се ходи, нейното „Добре, и на мен ми се остава вкъщи” я е вярно, я не.

10. Ще се разсърдиш ли, ако пия кафе с една позната?

„Не, разбира се” – или тя е узряла за идеята, че да контактуваш с други жени не е краят на света, или не иска да покаже недоволството си, за да не я помислиш за прекалено ревнива. Няма как да разбереш кое от двете.

вратовръзка.бгПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

10 въпроса без сигурен отговор - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: