Дженифър Анистън бременна?

( Votes )
Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 

Дженифър Анистън бременна

Дженифър Анистън явно позабрави Брат Пит...Въпреки слуховете,че мистър Пит имал намерение да се раздели с мадам Джоли и може би да се върне при Анистън,стана ясно че тя май не мисли да се връща при старата ли любов.
Не се изненадвайте! Най-красивите крака в света за миналата година са решили да притичат обратно към  Винс Вон, с когото се разделиха миналата година по това време. Има и още! Дженифър е бременна!

 

 Как разбрахме ли? Прочетохме последното издание на списание "People", а там на корицата - кой мислите? Приятелката Джен със закръгленото си коремче и миловидна усмивка! Тук обаче идва да търси заслужено внимание и най-логичният от всички въпроси - кой е бащата? Винс или Брад? След като стана ясно, че близо 4 месеца бившите съпрузи са се срещали тайно, мисля, че е съвсем редно да попитаме - само приятелство ли ги свързва или "нещо", което се е превърнало в друго нещо, намиращо се в утробата на бъдещата мама - Джен?

Нека припомним, че именно нежеланието на Приятелката Рейчъл да има деца, беше основната причина двамата с Брад да се разделят окончателно лятото на 2004. Съвсем скоро обаче, Дженифър призна, че иска да стане майка. Луда работа! Нямат угода тези жени – и бедни, и богати – все недоволни! Най-важното в случая обаче е, че резултатите от желанието й са налице. Мадам Анистън е в очакване на първородната си рожба с неизвестен баща - според клюкарите това е само и единствено Брад Пит, според близки до двойката - Вон&Анистън - това е самият Винс - мърльото, за когото ви говорих неотдавна! Тогава беше по петите на Ванеса Уилямс - една от най-красивите жени в света! Дали Джен е изревнувала или просто й писна от несполучливи връзки - не е ясно! Знаем само, че биологичният часовник тиктака и няма да е лошо позабременялата Джен да стане стопанка на една бяла спретната къщурка, с две липи отпред!    Тя също е човешко същество, което заслужава поне малко щастие. Бурни аплодисменти за Дженифър Анистън и нейната мечта, която съвсем скоро ще се превърне в малка и сладка реалност! На Коледа наистина стават чудеса! ;)

 

  

скандално.ком

 

 ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Дженифър Анистън бременна? - 4.3 out of 5 based on 3 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: