Ако нямаш кола – открадни танк, може и два!

( Vote )
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

ако нямаш кола открадни си танк

Съвсем възможно е заглавието да ви се струва абсурдно. Да откраднеш кола е едно, но да откраднеш ТАНК си изглежда задача само за героят от „Мисията невъзможна”, но мога да ви уверя, че явно това е лесно даже за яко пийнал младеж.

Пиян 18-годишен британски войник катастрофира с ДВА танка, откраднати последователно от базата в Берген-Хоне близо до Хановер, Северна Германия, предадоха Ройтерс и Франс прес.


Почерпеният войник подкарал първия танк около 4 ч. сутринта, но след 500 метра излязъл от пътя и се озовал в канавката. Това явно попречило на намеренията му стигне до определено място и се върнал пеша до базата и откраднал ВТОРИ танк, с който вече успял да измине три километра в посока към град Берген, преследван от британската военна полиция. Когато полицията опитала да блокира пътя му, той завил и се блъснал в дърво.

Двете откраднати бронирани машини са били 8-тонни разузнавателни танкове "Scimitar" (Ятаган). Да се измъкнеш с тях без да те усетят е почти невъзможно, но все пак младият мъж го е сторил ако не два пъти, то със сигурност веднъж.

Германската полиция съобщи, че нивото на алкохол в кръвта на войника е било два пъти над допустимата норма.

Полицията е започнала следствие за опасно шофиране. Тук аз изпаднах в кикот – съдят го за опасно шофиране?! Ако беше откраднал два гранатомета или ракетна установка щяха да го съдят, че се разхожда без документи сигурно.

В заключение – ако ви е страх да шофирате по нашите улици можете да си откраднете танк – вие и семейството ви ще сте на сигурно и безопасно място и най-много да ви съдят за лошо паркиране.

Силва КоенПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Ако нямаш кола – открадни танк, може и два! - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: