Как да го завладееш

( Votes )
Оценка на читателите: / 7
Слаба статияОтлична статия 
Как да го завладееш

Как да  намерим пътя към мъжкото сърце още при първа среща? Как завладеете вниманието му?! Каква е тайната той да полудее по нас?

Много от вас биха казали – „Бъди естествена”, „ Бъди себе си! „ ..Е, да ,но май всички сме се убедили, че това не е достатъчно.
  

 Ето защо нека да навлезем заедно в психиката на мъжа (доколкото това е възможно) и да разгадаем неговите тайни заедно!! 

Естествено първото впечатление е най-важно и в това сме се убедили всички. Но за съжаление повечето жени имат склонност да са доста пасивни и леко скучни при първото запознанство, а това определено прави лошо впечатление. 

Виждала сам милиони пъти как красиви и интелигентни жени сякаш губят ума и дума, когато се срещнат с привлекателен мъж, който ги заинтригува. 

Затова, жени, стегнете се и се оставете на течението. Не се притеснявайте и се представете по най-добрия начин пред Него. 

флирт
 • Старайте се да говорите повече, но и не прекалявайте! Нали не искате той да ви помисли за някоя бърборана?
   
 • Не го засипвайте с излишна информация за себе си. Разкажете интересни факти от миналото си,накарайте го да се смее и да се радва на компанията ви.Когато говори за себе си ,изслушвайте го внимателно и му давайте съвети ако има някакъв проблем.
   
 • Бъдете уверени, вашата увереност трябва да бъде излъчвана от походката,маниерите ви.Изказвайте спокойно мнението си,дори и когато сте на различни позиции,но нека всичко да бъде под формата на закачка,а не да прераства в голяма кавга.
   
 • Не говорете за комплексите си!!! Това автоматично би отблъснало всеки мъж.Ако сте леко пълна,с малки гърди или леко криво носле , не показвайте,че това е проблем за вас.Ако вие не отдавате значение на малките си недостатъци,той също няма да ги забележи.
   
 • Старайте се да се правите на беззащитна и слаба, но естествено в подходящата ситуация и при подходящите условия.Всеки мъж би помогнал на красива дама в беда.Това според психолозите кара мъжа да се чувства силен и лесно може да ни помогне да го спечелим.
   
 • Естествено намека за секс също не би трябвало да отсъства от първия разговор,защото както знам темата „ Секс „ е в главата на всеки мъж.Затова научете се да говорите с двусмислици.Накарайте го да раздвижи въображението си и да се чуди какво точно имате в предвид.

как да го свалиш
 
 • Говорете за минали връзки, така лесно ще му покажете какво обичате в отношенията си с противоположния пол и ще му намекнете,че в момента сте самотна и си търсите нови развлечения.Не се притеснявайте, все пак вие сте още в самото начало и сте само „ приятели „ .
   
 • Смейте се на шегите и вицовете които той ви разказва. Това е истински комплимент за него!
   
 • Бъдете различна и интересна. Той няма да ви хареса ако му говорите баналните неща, характерни за първо запознанство.
   
 • Накарайте го да разбере колко красива и желана сте. Имитирайте пред него как по телефона бившето ви гадже ви моли да се върнете или накарайте ваш общ познат да ви направи комплимент пред Него.
   
 • Що се отнася до външния ви вид ,той също не е без значение.
  Но за съжаление ако току що сте срещнали мечтания мъж,малко трудно бихте могли да се наконтите тепърва.Затова старайте се винаги , когато отивате на места ,където бихте могли да се срещнете с нови хора, да бъдете добре изглеждащи и красиви.Не се занемарявайте!
   
 • Един от най-често задаваните въпроси е този за физическия контакт и то ако току що сте се запознали.Няма нищо лошо да се оставите на интуицията си и да го докоснете леко по ръката или рамото, но това само вие можете да прецените.


ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Как да го завладееш - 3.9 out of 5 based on 7 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: