Мистерия в Норвегия

( Votes )
Оценка на читателите: / 7
Слаба статияОтлична статия 

Какво е синьо и бяло на спирала , което изведнъж се появява в небето?

Ако знаете отговора, то напишете го на пощенска картичка и  го изпратете на хората от Норвегия, където това мистериозно явление остави объркани жители вчера.

Спекулациите се е увеличиха днес, с твърдението че това е резултат от неудобно провалил се тестови полет на  новите руски ракети.

Ракетата Bulava беше тестово изстреляна  от подводница Dmitry Donskoi в Бяло море рано в сряда, но не успя на третия етап, написаха вестници в Москва днес.

 
Strange spiral: Residents in northern Norway were left stunned after the lightshow, which almost looked computer-generated, appeared in the skies above them

Странна спирала: Жителите в северната част на Норвегия останаха зашеметени след светлинното шоу, което почти изглеждаше компютърно генерирано

 


 

 
Curious: A blue-green beam of light was reported to have come shooting out the centre of the spiral

Любопитно: синьо-зелен лъч светлина се съобщава, че е изстрелян от центъра на спиралата

Такива съобщения се появиха въпреки предишните доклади ,отричащи ракета да е стартирала вчера. Дори рано днес не е имало официално потвърждение от руското министерство на отбраната.

Светлината се явява несвързана с Aurora Borealis или северно сияние, естествените магнитни явления, които често могат да се видят в тази част на света.

Мистерията започна, когато една синя светлина  се издигна  зад една планина в северната част на страната. Тя спря , след което започва да се движи в кръг. В рамките на секунди  гигантска спирала беше покрила цялото небе.

видео показва част от светлинатаПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Мистерия в Норвегия - 4.4 out of 5 based on 7 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: