Как да бъдете перфектната съпруга

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
altИскате ли да бъдете перфектна съпруга? Ако сте добра любовница, грижовна майка, да готвите добре, създавате домашен уют и разбира се да помагате в семейния бюджет, тогава  Вие сте перфектна съпруга.Вие ще бъдете най - добрата сред жените и най - желана сред мъжете.

Има една житейска закономерност. Съпругът за пример много рядко попада на перфектна съпруга, и обратното. Животът е суров и несправедлив. Единият обикновено компенсира недостатъците на другия. Абсолютната семейна хармония е утопия. Без чести дрязги и редки скандали семейният живот е скучен и монотонен. За разлика от жените, които от малки мечтаят „принцът на бял кон“ да им стане съпруг, мъжете са далеч по-практични в търсенето. Когато  достигнат прага на зрелостта и заменят лова на жени с търсене на перфектна съпруга, критериите им са стегнати и ясно дефинирани.

  • Перфектната съпруга е добра любовница.   
  • Перфектната съпруга е прилежна домакиня, която готви вкусно.
  • Перфектната съпруга е дипломат в отношенията и създава семеен уют.
  • Перфектната съпруга е грижовна майка.
  • Перфектната съпруга помага в семейния бюджет.
  • Перфектната съпруга е поддържана жена.
  • Перфектната съпруга има чувство за хумор.
  • Перфектната съпруга уважава приятелите на мъжа си.
  • Перфектната съпруга прощава грешките на мъжа си.
Перфектната съпруга е добра любовница
Ако някой мъж ви каже, че сексът не е най-важното нещо за него, значи лъже. Затова когато си търси съпруга, с която да има готовност да прекара остатъка от живота си, мъжът иска добра любовница. Дори да не е перверзница, тя няма големи задръжки в секса, винаги се стреми към достигане до оргазъм, прави свирки и обича да експериментира с нови секс пози.

Перфектната съпруга е прилежна домакиня и готви вкусно   
Мъжете не търпят немарливи домакини. Обичат дрехите им да са изпрани и изгладени, а домът им - чист и подреден. Черешката на тортата е вкусното готвене. След секса мъжете най-високо ценят добрата храна. Жена, която не може да им я осигурява, не става за перфектна съпруга. Така че, мили дами, не спирайте да усъвършенствате готварските си умения.   Перфектната съпруга е дипломат в отношенията
Мъжете имат нужда жената до тях да ги разбира и да вярва във възможностите им. В този смисъл тя не бива да създава семейни конфликти, а да ги потушава. Перфектната съпруга е търпелива, разумна и не натрапва мнението си. Ясно изразява недоволството си от конкретна постъпка или от цялостното поведение на мъжа си, но не го критикува яростно и най-вече – пази егото му.

Перфектната съпруга е грижовна майка    
Тръгнал да създава семейство, мъжът е предвидил и основното – продължаване на рода. Силно зависим и подвластен на своята майка, мъжът „изисква“ от съпругата си да е грижовна майка. Перфектната съпруга е точно това - полага достатъчно грижи за своето дете, но без да се превръща в „майка орлица“, която да го обсебва с вниманието си.

Перфектната съпруга помага в семейния бюджет      
Това е една от най-конфликтните теми в семейните отношения – печеленето и харченето на пари. Мъжете имат основна роля във формирането на семейния бюджет, но жените стават по-уверени и по-успешни в кариерата си. Все по-често се случва жената да изкарва колкото или дори повече от мъжа. Ако тази жена е перфектна съпруга, тя не парадира с успехите и високите си доходи, а се държи като равноправен партньор със съпруга си.

Перфектната съпруга е поддържана жена
Мъжете обичат с очи, няма какво да се лъжем. Влюбват се в определена жена и  искат да я виждат такава възможно най-дълго. Склонни са на много компромиси по отношение на промените във външния й вид с годините, но искат тя да полага достатъчно усилия, за да се бори със старостта и гравитацията. Перфектната съпруга умее да краде време и да полага грижи за красотата си, за да може да се харесва не само на съпруга си, но и на околните и на себе си.    

Перфектната съпруга има чувство за хумор   
Всички мъже са „зевзеци“. Обичат да се забавляват и да посрещат с усмивка трудностите. Ако жената до тях е вечно намусена, мълчалива и унила, нямат стимул да поемат предизвикателствата на живота. Перфектната съпруга има чувство за хумор – носи на майтап и пуска силни смешки. Не изпада в истерия при всяка критична ситуация, а се опълчва на нещастията с усмивка.

Перфектната съпруга уважава приятелите на мъжа си  
Мъжете са като кучетата. Обичат да се движат на глутници. Мъжкото приятелство е силно, дългогодишно и свързано с общи интереси и хобита. Най-добрият начин за пълно разтоварване на един мъж е да се помотае с приятели. Дали ще се напият или ще играят шах - все тая. Перфектната съпруга разбира мъжкото приятелство и не само това – тя уважава приятелите на мъжа си, а ако уважава и него, не флиртува с тях.

Перфектната съпруга прощава грешките на мъжа си
Мъжете правят грешки. Едни повече, други по-малко. Понякога грешките им леко обиждат жената до тях, друг път силно я нараняват. Някои мъжки грешки се прощават лесно, други безкрайно трудно. Жената прощава на мъжа всички грешки само и единствено, ако силно го обича. Перфектната съпруга обича мъжа си толкова много, че още преди да е сгрешил, вече му е простила. Тази предпоставка създава основа за силно доверие между двамата, мъжът се чувства спокоен и уравновесен, следователно греши по-малко.    

Перфектната съпруга е като перфектната мечта – непостижима.  интимно.розали.ком


ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Как да бъдете перфектната съпруга - 3.0 out of 5 based on 2 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: