Как да накараме мъжа да уважава и цени съпругата си? Как да възпламеним старата страст.

( Votes )
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 

altСлед дългогодишно съжителство хората свикват един с друг. Не, състоянието на комфорт и стабилност, разбира се, е добро. Лошо е, когато мъжът престане да цени жената и приема присъствието му наблизо за даденост. Как да накараме мъжа да се страхува, че ще загуби жена си? Отговорът на този въпрос е доста сложен, защото всичко е индивидуално във всеки отделен случай. Въпреки това има някои прости общи съвети, които са подходящи за почти всяка двойка.

Обичайте себе си

Скъпи жени, запомнете: саможертвата отдавна е отживелица, особено в сферата на любовта. Колкото повече защитавате съпруга/та си от ежедневието, поемайки всички отговорности върху крехките си рамене, толкова повече той/тя ще се отдръпва от вас. Помислете сами: наистина ли му е приятно да се прибере вкъщи и да види уморена, полузаспала, с увиснали очи съпруга? Разбира се, че не. Ако не знаете и се страхувате да не загубите съпругата си, първото нещо, което трябва да направите. така че това е И, като резултат - да отделяте повече време на себе си - очарователен и привлекателен. Съпругът веднага ще обърне внимание, когато жената започне да се облича, да си прави нови прически, да посещава маникюр. За да подгрее интереса ѝ, вечер тя често се разхожда пред огледалото, усмихвайки се загадъчно. 
 Сутрин, когато се обличате за работа, прекарвате много време в любуване на отражението си. Не забравяйте да попитате съпруга си дали изглеждате добре днес, как му се струва външният ви вид. Повярвайте ми, това е един от най-ефективните начини да накарате мъжа да се страхува да загуби жена си.
 

Играйте


Мъжете обичат да повтарят, че са алфа мъжкари, ловци, завоеватели и господари на този живот. В това има известна доза истина. Затова изиграйте с него тази забавна игра: организирайте за него нещо като лов, в който трофеят сте вие. Действията ви са прости: флиртувайте пред очите му с други представители на силния пол, говорете за тях, възхищавайте се на чуждите постижения и външен вид. Повярвайте ми, дори и най-студеният съпруг ще се събуди. Той ще ви гледа с други очи от страх да не ви загуби завинаги. И обратното. Останете безразлични към флирта му - това ще нарани мъжа и ще му даде повод за размисъл. Мислейки за това какво да направите, за да накарате мъжа да се страхува да загуби жена си, спомнете си: кога за последен път сте чели книга? Саморазвитието е силата, на която трябва да заложите. Може би съпругът ви е престанал да ви обръща внимание по тривиална причина: не се интересува от вас. Затова станете нова - намерете необичайни занимания по ваш вкус, забавни хобита, четете много, бъдете осведомена по различни въпроси и се научете да говорите по всяка тема. сюжети.

altИнтриги 

Защо не. Отнесете и се върнете у дома с прекрасен букет. Когато го питат на кого го е подарил, той се усмихва загадъчно и отговаря: на фен. Или просто го изчистете, като аранжирате цветя във възможно най-добрата ваза. Това не само ще го накара да ревнува. Подобна постъпка ще предизвика прилив на емоции. Мъжът, който чувства противник, дори условен, ще се опита да го изтласка, затова ще започне да обръща повече внимание на жена си, да прекарва време с нея. А това е точно това, от което се нуждаем. Как да накарате мъжа да се страхува, че ще загуби жена си? Продължавайте да плетете интриги. Например, често "ровете" в мобилния си телефон, сякаш препрочитате чужди съобщения. И не забравяйте да се усмихвате загадъчно - това е основното оръжие. Когато гледате филм, обърнете внимание на съпругата на главния герой: колко е красива, поддържана, атлетична, в добра форма и т.н. В крайна сметка обобщете, че това са мъжете, които ви харесват, възбуждат фантазията ви и провокират сексуално желание. Последното изречение за физическото привличане ще бъде купонът. Експертите са сигурни, че дори ако мъжът напълно е обезценил връзката, той ще се опита да избегне ситуации, които заплашват с развод. Но има едно "но": той го прави на подсъзнателно, несъзнателно ниво. Ето защо, когато специалистът бъде попитан как да накара мъжа да се страхува да загуби съпругата си, съветът на психолога е: кажете му направо за това.
 
 Не поставяйте ултиматуми едновременно - мъжете не ги харесват. Просто кажете, че чувствата ви започват да изстиват, когато не са затоплени. Това ще засегне егото му и мъжът ще се уплаши. Психолозите дават и два важни съвета. Първо, предоставете му правото на вашата територия. Позволете му да се среща с приятели, да ходи на футбол и риболов. Не е необходимо натрапчиво да контролирате и да си пъхате носа във всички мъжки работи. Второ, споделяйте неговите страсти. Не, не е необходимо да ходите на стадиона. Но трябва да му дадете възможност да гледа мача у дома, като се откаже от любимото си предаване. Мъжът ще оцени това и ще се страхува да загуби такава интелигентна и разбираща съпруга.

altКакво мислят самите мъже?

Представителите на силния пол имат свой отговор на въпроса как да накараме мъжа да ревнува и да се страхува да не загуби жена си. Струва си да ги изслушаме, защото тези, ако не самите мъже, познават психологията на рода си.

  • На първо място, според техните съвети, трябва да прекарате известно време разделени, преследвайки личните си интереси. Това буферно време е чудесна почивка един от друг, време, в което можете да се отегчите.
  • Второ, не е нужно да притеснявате съпруга си с въпроси къде е бил и с кого.  Той ще ви каже, ако има нужда от това.Като бъдете тактична, ще станете най-желаната за съпруга си.В края на краищата мъжете много обичат, когато са разбрани.
  • Трето, съпругът ви ще се страхува да ви загуби, ако усети някаква свобода на желанията във връзката.Тоест, ако той не иска да отиде до магазина днес, не го насилвайте.Принудата е директен начин да накарате любимия си човек да се ядоса и да се отдръпне от вас.
  • И четвърто, не ревнувайте от себе си. Доверявайте се на партньора си и не правете шумни сцени само защото той поглежда към млада сервитьорка.За да може съпругът ви да ви цени, обича и цени, не бъдете егоисти, подчинявайки го само на собствените си интереси и желания.

Как да накарате мъжа да се страхува да загуби съпругата си, вече знаете.И накрая, не е зле да знаете онези отрицателни моменти, които, напротив, могат да разрушат и най-силната връзка.Запомнете: мъжете губят интерес към момиче, което го поставя на пиедестал, превръщайки се в покорна робиня.Те бързо изстиват, ако постоянно устройва скандални сцени със сълзи и писъци.Те също така не прощават нарушаването на личното им пространство, третирането като дете, липсата на страст и любов, пренебрежението, предателството и неуважението. За да спаси връзката, жената трябва да се погрижи и за външния си вид, да се грижи за себе си и да се усмихва по-често. 
 
  Запомнете: някои мъже не ревнуват, не защото не се интересуват от вас. Но само защото това е тяхна стратегия, модел на поведение или житейски принцип. Спомнете си за ужасните ревнивци, които изпадат в ярост само защото някоя жена е погледнала друг мъж. Затова пълното отсъствие на ревност е по-добро от постоянното ѝ господство във връзките.
 
 


ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: