Какво да носите за късмет. 12 предмета, които привличат любовта и парите според Фън Шуй

( Votes )
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
altКакво да облечем за късмет, идеи и полезни препоръки. Въпреки че не се използва широко на Запад от практикуващите китайска медицина, Фън Шуй - термин, за който много хора не знаят какво означава, е древно китайско изкуство. Принципите, използвани във Фън Шуй, са свързани с балансиране на потока на енергията в дома, на работното място или където и да се намирате. Фън Шуй дава възможност да се намери здраве и хармония, да се привлече късмет в любовта и парите, да се предотврати злото и да се живее в спокойствие.
Какво да носите със себе си, за да имате късмет според Фън Шуй

По-конкретно Фън Шуй насърчава: отношенията в семейството и с децата, отношенията в двойката, приятелствата, благополучието в работата, финансовото състояние на домакинството, балансираната духовност, здравото тяло, увереността и самочувствието.
Ако мислите за пари, знайте, че те идват при тези, които знаят как да ги привличат. А понякога това, което е добре да знаете, са нещата, които да държите в портфейла си, за да привлечете парите. Също толкова важно е да знаете какво да не държите в портфейла си, ако искате да задържите парите там.
Но как да направите портфейла си щастлив? Трябва да признаем, че това е въпрос, който вълнува всички, въпреки че се казва, че "парите не носят щастие".
Предмети, които привличат любовта и парите

Дръжте тези неща в портфейла си, за да привлечете пари:
altСребърни монети

Една сребърна монета в портфейла може да генерира късмет по повече от един начин. Първо, парите са си пари. Заедно със златото, то е служило на човечеството в това му качество в продължение на хиляди години. Те са оцелели в общества, цивилизации, царства, империи и републики.
Втората причина, поради която среброто трябва да бъде в портфейла ви, ни води към един метал. Затова то представлява металния елемент в екосистемата на Фън Шуй, който се свързва с яснота, прецизност и свежест.
Среброто е също така символ на изобилие, богатство и склонност към пестеливост. Както като пари, които привличат още пари, така и като представяне на металния елемент, среброто се счита за едно от нещата, които трябва да държите в портфейла си за късмет.
Месингови и сребърни предмети

Подобно на сребърните монети, месинговите предмети представляват металния елемент във Фън Шуй.
Това означава, че те привличат изобилие, богатство и склонност към пестеливост, както и яснота, прецизност и свежест. Предимството на месинговите и сребърните предмети пред монетите е, че те не могат да заемат много място в портфейла или да повлияят на формата на портфейла.
Банкноти

Банкнотите имат същото въздействие върху портфейла ви като сребърните монети. Те са пари, поставени там, за да привличат повече пари. Трябва обаче да се уверите, че банкнотите са нови и не са се развалили.
Колкото по-висока е номиналната им стойност, толкова по-добре. Смята се обаче, че ако например 108 долара се съхраняват в отделно отделение на портфейла ви, това ще привлече повече положителна енергия и просперитет.
Почти очевидно е, че банкнотите са едно от нещата, които трябва да държите в портфейла си, за да привлечете пари. В света на цифровизацията обаче е възможно да оперирате с тях, без изобщо да докосвате банкнотите.

altКамъни

Камъните са отлично представяне на елемента земя във Фън Шуй. Ето защо те привличат енергии, които подхранват, стабилизират и закрепват на здрава основа. За още по-голяма сила трябва да опитате да носите черни или зелени камъни.
Не се нуждаете от огромни камъни, тъй като те трябва да се поберат в ъгълчето на портфейла ви.
 
Дебитни карти с голям баланс

Дебитните карти с големи салда са чудесни за привличане на духа на спестяването. Въз основа на закона за привличането те представляват или осигуряват енергията, която привлича повече пари към вас. Картите за активно членство в клуб за ексклузивни членове също са чудесни, защото представляват просперитет, успех и растеж.
Дебитните карти с висок баланс са особено необходими, за да отмените всички кредитни карти, които може да имате в портфейла си.
Оризово зърно

По-голямата част от човешкото население използва ориза като основна храна. Той олицетворява добрия живот и изобилието. Смята се също, че оризът намалява импулса за харчене на пари.
Препоръчва се сред нещата, които трябва да държите в портфейла си, да има 21 оризови зърна, за да привличате пари. Можете да сменяте оризовите зърна от време на време, за да привлечете свежа енергия.
altЛист отPeepal
Известно е, че дървото Peepal има лечебна сила и може да лекува много заболявания. Носенето на парче от него в портфейла ви може да привлече късмет, изобилие и просперитет.
Черупки

Много цивилизации и общества са използвали морските черупки като форма на пари. В някои части на света раковините все още се смятат за много ценни и съдържат духовни сили. Смята се, че те облекчават стреса и осигуряват добри умения за вземане на решения, засилват интуицията, подобряват чувствителността, въображението и адаптивността.
Морска сол

Можете да привлечете пари със сол, но тя трябва да е морска. Вземете малко количество морска сол, увийте го в найлон и го дръжте в едно от отделенията на портфейла си. Известно е, че солта абсорбира отрицателната енергия, която може да се намира в портфейла ви.
За по-голям шанс за привличане на пари със сол, трябва да я поставите в портфейла си в началото на новия месец. Това е така, защото положителните енергии имат максимален потенциал с наближаването на пълнолунието.

Талисмани и амулети, които носят късмет, любов и пари
altЧетирилистна детелина

Това е растението с магически свойства. То е не само един от най-мощните талисмани за късмет, но и чудесен амулет срещу зли сили. Но не е лесно да попаднете на такава детелина, ще трябва да "нарисувате" повече от една полянка. Ако обаче имате късмета да намерите такава, винаги носете със себе си изсушено листо.
Икона

Този амулет и религиозен талисман "не работи", ако в сърцето няма вяра. Коя икона да вземете за талисман, остава да решите индивидуално, в зависимост от вашия покровител и семейство.
Diy гривна от мъниста
Съществуват няколко разновидности на Diy мъниста, в зависимост от ефекта, който предизвикват, и вида на късмета, който искате да привлечете. Мигновено altносят богатство и неочакван късмет. Една от най-популярните разновидности на Diy мънистата е мънистото тигрово око.
 


ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-НОВИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:
ПО-СТАРИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ:

Какво да носите за късмет. 12 предмета, които привличат любовта и парите според Фън Шуй - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Добавете коментар

Вашето име:
Вашият email:
Заглавие:
Коментар: