Хороскоп за утре - дневен хороскоп

Хороскоп за 25.10.2021

( Votes )
Овен
Днешният ден е ден на изненади - и хубави, и лоши. Във Ваше отсъствие са станали някои неща, които не знаете. Неочаквано ще раразмотаете това кълбо от проблеми, и ще останете разочаровани. Ваш приятел ще Ви покаже истинското си лице, а това ще стане последната капка, която ще Ви даде право да сложите край на тези нездрави отношения. Ще получите важни уроци за човешката природа. Възможно е просто да запомните това, което сте научили, и да се възползвате от него в бъдещи ситуации.

Продължение...

 

Хороскоп за 24.10.2021

( Votes )
Овен
Денят е много благоприятен: усилията Ви не са напразни, а резултатите от труда Ви ще се окажат именно такива, каквито ги очаквате. Не трябва да скривате своите амбиции и да се стеснявате от смели желания - обкръжаващите ще се отнесат към тях с уважение и охотно ще Ви признаят за лидер. Вероятно е укрепване на професионалните позиции. Това може да се изрази както в повишение в службата, така и в увеличаване на заплатата. Намирате се във властта на силни чувства, но не си губите главата, та затова промените в личния Ви живот ще бъдат с позитивен характер. Денят е много подходящ за нови запознанства.

Продължение...

 

Хороскоп за 23.10.2021

( Votes )
Овен
Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя любим човек цялата истина, тъй като ако чуе всичко, ще му бъде съвсем болно, което, по Ваша преценка въобще не е нужно, защото няма да бъдете разбрани. В крайна сметка се постарайте да се държите така, че да не се досети, че това не е цялата истина.

Продължение...

 

Хороскоп за 22.10.2021

( Votes )
Овен
Много подходящ ден за извършване на делови операции, особено ако предприемате нещо, което е нужно на други хора, или ако действате паралелно с друг човек, компания или колектив. Отлично време и за оформяне на документи, особено ако се касае за получаване на разрешения, права или пропуски. Това е прекрасен период за започване на бизнес в сферата на търговията, информационното обезпечение, техниката, както и за стартиране на иновационни процеси в най-различни области. Срещите, преговорите, сделките и обмена обещават да станат продуктивни. Възможно е възобновяване на връзка с предишни партньори.

Продължение...

  

Хороскоп за 21.10.2021

( Votes )
Овен
Много от трудностите през този ден ще са свързани с това, че жизнения тонус на Овните е понижен. Вместо бодро и въодушевено да се занимавате с работа, Вие ще прекарате деня в мрачни и неприятни размисли. Рабира се, това няма да помогне за подобряване на отношенията с колегите: след като предприемат няколко неуспешни опита да Ви ободрят, те просто ще се оттеглят. Но пък у близките си вероятно ще срешнете разбиране и ще намерите подкрепа. Не се страхувайте да разкажете за своите съмнения и проблеми. Ще имате шанс да получите добър съвет и своевременна помощ. В случай на обостряне на хронично заболяване, не отлагайте посещението при лекар.

Продължение...

 

Хороскоп за 20.10.2021

( Votes )
Овен
Мислите си, колко прекрасно би било, ако неочаквано е настъпило време за отдих? Какво пък, имате няколко варианта. Може да организирате неголямо прекъсване в работата, и ако някой от обкръжаващите Ви е настроен да се повесели с Вас, то това е отлична идея! Нима не сте заслужили малко допълнителна почивка? Но пък душевното здраве е не по-малко важно от физическото, и към него трябва да се отнасяте грижливо. Така че не само трябва да си организирате почивка, а и да намерите подходящите хора, с които ще Ви бъде приятно.

Продължение...

 

Хороскоп за 19.10.2021

( Votes )
Овен
Ако сте недоволни от местоработата си и мислите, че заслужавате нещо по-достойно, трябва да се настроите на действена вълна . Ако днес предприемете решителни действия, имате всички шансове да попаднете на събеседване в известна компания или да убедите потенциалния си работодател, че сте достойни за съответната висока длъжност. Днес сте особено обаятелни и привлекателни, но започващите от този ден отношения няма да бъдат трайни.

Продължение...

  

Страница 132 от 459

<< Начало < Предишна131132133134135136137138139140Следваща > Край >>